2777
2789
عنوان

حالا که مرده باز هم دست از سرم برنمی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 5391 بازدید | 216 پست

چه نسبتی باهات داشته اون خدا نیامرز؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه یه شب تو خواب سکته کرد مرد

حق داری اگه نبخشی💔

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

اسی اگه واقعاً این همه ظلم در حقت کرده نبخشش. 

سعی کن بهش فکر نکنی تا به خوابت نیاد. امیدوارم به آرامش برسی عزیزم. 🌷

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم. فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم. کسی سوال می کند به خاطر چه زنده ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم. 
اگه از دید آدما بخوایم نگاه کنیم حرف شما درسته ولی اگه بخوایم ذره ای از صفات خدا رو درونمون رشد بدیم ...

این اونقدر به من تهمت بد زده وقتی مجرد بودم میرفتم دانشگاه می گفت رفته ج ن دگی 

نامادری مه

خدا خودش جوابشو بده انشالله  توی گور بلرزه تنش تا قیام قیامت

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
اگه از دید آدما بخوایم نگاه کنیم حرف شما درسته ولی اگه بخوایم ذره ای از صفات خدا رو درونمون رشد بدیم ...

من خودم خیلیا رو بخشیدم چون میدونستم از نادونی طرف بوده اما کسی تمام عمرش به بدی و حیله گری طی میشه چرا باید بخشیده بشه؟

وقتی سلامتی روح و روان و جسم و اینده یکی نابود شد چحوری براش جبران میشه؟

ماانسانیم ومحدود خدا نیستیم که دقیقا مثل اون رفتار کنیم،

خداهم بااون عظمتش همه رو نمیبخشه که اگه همه رو ببخشه نیاز به خلق جهنم نبود

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
میگه خدا وقتی بنده ای رو دوست داره با رنج و عذاب دنیایی از گناه پاکش میکنه بعد میبرتش...

اونکه زندگی مادرمنو تیره و تار کرد، 

مادر منو برد زیرخروارها خاک 

یه شب خودکشی کرد و مرد

الهی اون دنیایی وجودداشته باشه ،خداکنه عذاب وجدان هیچوقت ولش نکنخ

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....

یعنی یکی چاقو بزنه یکی رو بکشه بخشش راحت تر از بخشیدن ادمیه که نیش زبون داشته

در کل هممون خیلی درگیر دنیاییم وگرنه که بعد مرگ هممون دربند اعمالمونیم و هیچ کس دلسوزمون نیست و فراموش میشیم

خوش به حال هر کسی که این دنیا چسبید به خدا و دستوراتش حتی اگه به قیمت زجر کشیدنش تموم شد

تو هم اگه میتونی ببخشش با خدا معامله کن ، اگه هم نه که بعد یه مدت تموم میشه این کابوسا چون اجازه دائم نداره که بیاد التماس کنه مدتش تموم میشه کیسه اش خالی میشه 

عجب 
اسی اگه واقعاً این همه ظلم در حقت کرده نبخشش. سعی کن بهش فکر نکنی تا به خوابت نیاد. امیدوارم به آرام ...

اصلا به فکر کردن ربط نداره 

میاد به خوابم دم اذان صبح التماس که ببین به حرمت فلان روز گذاشتن بیام ببخش بگذر ولی نمی تونم

یعنی یکی چاقو بزنه یکی رو بکشه بخشش راحت تر از بخشیدن ادمیه که نیش زبون داشتهدر کل هممون خیلی درگیر ...

این خودش از جیب بابام پول برمی داشت می انداخت گردن من 

زخم زبون میزد تهمت میزد