2777
2789
عنوان

حالا که مرده باز هم دست از سرم برنمی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 4417 بازدید | 210 پست
اگه این ادم دوباره زنده بشه بازم میشه همون ادم ستمگر .اینا رو نباید بخشید ،چون درونشون سیاهه

دقیقا 

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی تونم خیلی عذابم داد باعث زندگی و ازدواج اشتباهم اونه

دقبلا این بلاهارو عمه من سرم آورد با کمی تفاوت 

پسرش عاشقم شده بود منم دوستش داشتم بخاطر اینکه از من دورش کنه تو سن کم بزور براش زن گرفت و پسر خودشو بیچاره کرد هرروزشون جنگبود پسره میگفت من یکی دیگه رو میخواستم از اون طرف به من بیچاره تهمت میزد اذیتم می‌کرد مادرمو بر ضد من کرده بود...و دیگه نگم 

وقتی مرد شبش قرار بود بریم عروسی فامیل شوهرم به شوهرم گفتم به خانوادت نگو بزار بریم عروسی بعد فردا بریم خاکسپاری...آنقدر برام بی ارزش بود

تا بعد مرگش اومد بابای خدابیامرزمو فرستاد به خوابم که ببخشمش هنوز شک داشتم یه دفعه رفتم سر خاک بابام از اونحا برگشتنی یهو نفهمیدم چی شد ماشینم دقیقا چسبید بالا سر قبر عمه خانم 

پیاده شدم رفتم حلالش کردم تا ابد و با خدا معامله کردم و گفتم خدایا من بخشیدم که تو هم منو ببخشی

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
عزیزم چند سالش بود فوت شد ؟سخته یکی آدمو اذیت کنهالان شوهرت رو دوست نداری؟ یکم غم داری و به نظر شاد ...

۵۵اینا بود سه ساله فوت کرده 

نه این باعث شد من بد ازدواج کنم تا بعد ازدواج هم ده سال منو طلسم کرده بود با مرگ ش درست شدم 

اونکه زندگی مادرمنو تیره و تار کرد، مادر منو برد زیرخروارها خاک یه شب خودکشی کرد و مردالهی اون دنیای ...

قربونت برم من 😞 🫂 خدا مامانتو رحمت کنه 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
من خودم خیلیا رو بخشیدم چون میدونستم از نادونی طرف بوده اما کسی تمام عمرش به بدی و حیله گری طی میشه ...

خوب حالا یه سوال 

نبخشیدن فرد مورد نظر به ما آرامش میده یا عذاب؟

استاتر الان آرامش داره ؟؟؟مشخصه که نداره 

خدا اول برای حال خودمون گفته ببخشید تا بخشیده بشین 

درسته ما خدا نیستیم ولی خدا از روح خودش در ما دمیده 

یعنی همه ی صفاتش تو وجود ما هست و ما میتونیم اون صفات رو در حد ظرفیت وجودی خودمون رشد بدیم ...

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                       به راز خنده هایم پی نخواهی برد ای دنیا🖤                           غمی بی انتها در قلب خود دارم ولی شادم🎭                                                                                                            ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

نه یه شب تو خواب سکته کرد مرد

کسی که درد میکشه قبل مرگ خیلی از گناهانش پاک میشه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
اصلا به فکر کردن ربط نداره میاد به خوابم دم اذان صبح التماس که ببین به حرمت فلان روز گذاشتن بیام ببخ ...

اسی شاید الان ب من حمله کنن

ولی من ب اونکه ب مادرم بدی کرد اصن فکرنمیکنم، اسمشم دگ نیوردم، جایی اگ حرفش بشه تو دلم فقط میگم خدانیامرزتش

دوساله مرده، دوبار اومده به خابم، تو خابم ازش متنفر بودم

ولی اون عادی بود 

تو هم دیگه نماز نخون براش،بزار بیخیالت شه ، احتمالن کسی براش خیرات نمیکنه ، نماز تو بهش میرسه 

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....
خوب حالا یه سوال نبخشیدن فرد مورد نظر به ما آرامش میده یا عذاب؟استاتر الان آرامش داره ؟؟؟مشخصه که ند ...

مهم اینه که اون شخص ظالم  عذاب بدیهاش رو بچشه.بخشیده بشه اون دنیا هم به کامشه

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد