2777
2789
عنوان

من دوسال منتظر بودم پاگشا

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 96 پست
جلو ضرر رو هر جا بگیری منفعته بشین خوب فکر کن ببین ادامه این رابطه با همچین آدمی به نفع تو هست یا ن ...

غصه پدر مادرم سر پیری داغونم میکنه شش سال مامانم شب و روز پخت جلومون کذاشت خسته اومدیم انگار ن انگار این اقا هم مادر داره همه کار کردن براممون بخدا هرروزی ک بی صدا گریه میکنم میکم مامان بابا گناهن نفهمن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدای من!باورم نمیشه اینهمه سادگی تو دخترحالا خوبیاشم بگو ببینم می ارزه؟

خوبی ک اروم تر از منه من فشارای زندگی عصبیم کرده اون ارومه بیخیاله مهم نیس براس چیزی داد و بیداد نمیکنه دست بزن نداره.در کل ویر خاصی نیس تو اوج بچگی عاشق شدم

شده دیگه گذشته میخوای آینده ات رو هم همینجوری بگذرونی ؟

وسواس فکری رهام نمیکنه دوستام اندازه من سختی نکشیدن تو روابطتشون شوهراشون عاشقشونن رفتن تو خانواده های عالی.من اینه زندگیم با این پسره و این خانواده رسما شبا تا چهار صبح از فکر خابم نمیبره

غصه پدر مادرم سر پیری داغونم میکنه شش سال مامانم شب و روز پخت جلومون کذاشت خسته اومدیم انگار ن انگار ...

عزیزم تا حدودی درکت میکنم خودم تو همچین رابطه ای بودم با یه آدمی نه مثل شوهرت ولی خودش و خانواده اش تقریبا همین مدلی بودن می‌دونم چه زجری داره با همچین آدمایی سروکله زدن حیف جوونی و عمرت نیست که مثل این ده سال هدر بره فکر می‌کنی پدرو مادرت الان خیلی خیالشون راحته مطمئن باش کل فکرشون زندگی شماست حداقل جدا بشی میگن بچمون پیش خودمونه اگر هم غصه بخورن غصه طلاقته  بری تو اون زندگی با همچین آدمی و خانواده ای هر لحظه اشون اینکه چیکار کرد با بچم دلشو نشکونن حرصش ندن

خوبی ک اروم تر از منه من فشارای زندگی عصبیم کرده اون ارومه بیخیاله مهم نیس براس چیزی داد و بیداد نمی ...

دختر خوب 

بیخیاله چون همه فشارا افتاده روی تو

دیت بزن نداره ک شاهکار نکرده ،،الان کدوم مرد دست بزن داره؟ ،،شاید یه درصدم نباشن ک روانی ان اونا

بنظر اش دهن سوزی هم نمیاد

بیشتر فکر کن ،،

درنهایت لااقل اگر می مونی. ،اعصاب و روانت و حفظ کن اینجودی حرص نخور خدانکرده خودتو مریص نکنی

عزیزم تا حدودی درکت میکنم خودم تو همچین رابطه ای بودم با یه آدمی نه مثل شوهرت ولی خودش و خانواده اش ...

خودمم ب این قطعیت رسیدم ک ی روز تموم میشه همه چی.اونم فهمیده دیگه قهر طولانی نمیکنه بحثو کش نمیده میدونه ک ظرفیتی نمونده برام میرم و تمومش میکنم دیگه ده سال هر شب اشک یکیو دراری اخرم بگی گریه کن اهمیتی نداره برام کم نیس مگه صبر ادمیزاد چقدره

خودمم ب این قطعیت رسیدم ک ی روز تموم میشه همه چی.اونم فهمیده دیگه قهر طولانی نمیکنه بحثو کش نمیده می ...

نکنه بری با دوتا بچه برگردی

الان فکراتو بکن

اگر قصدت رفتنه

اگر هم موندنه ،روانتوو اسیب نزن

دختر خوب بیخیاله چون همه فشارا افتاده روی تودیت بزن نداره ک شاهکار نکرده ،،الان کدوم مرد دست بزن دار ...

هزارتا درد و مرض گرفتم تو این سالها .دعا کنید برام شاید خدا دعای یکی دیگه رو شنید