2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🦦چه ایده ی جدیدی توش بکار بردی؟

به جاى خامه و كره ماست چكيده زدم 

و با تره خرد شده مخلوط كردم رژيمى باشه …ى كوچولو هم پودر نعناع خشك زدم بهش و چند حبه سير 

با تكه هاى كوچيك مرغ 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
شکمشو با چی پر میکنی🦦

سیب زمینی رو میزارم رو نمک کبابی میشه 

نصف میکنم توش رو تا داغه خالی میکنم بهش کره ،نمک فلفل و ادویه سیب زمینی سرخ کرده و پنیر پیتزا میزنم دوباره شکمش رو پر میکنم و میزارم تو فر یا سرخ کن بدون روغن 

سیب زمینی سرخ کرده با سس بشامل نمیدونم قبلا اختراع شده یا نه ولی از جایی نخوندم خودم ساختم عالیه  

( درصد کمی از آدما نود سال زندگی می کنند . مابقی یکسال را نود بار تکرار می کنند ) این کاربری رو امروز یعنی 1403/3/3 ایجاد می کنم و قراره یه نسخه بهتر من ازش استفاده کنه    

سیب زمینی سرخ میکنمخمممم ازونور سینه مرغ طعم دار شده با زعفران و آبلیمو ادویه سرخ میکنم با گوجه فرنگی و فلفل دلمه و فلفل سبز تند میریزم رو سیب زمینی با پنیر پیتزا و قارچ می‌ره تو فر عالی میشه

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

من اسفناج پختم بعد پیازداغ گرفتم اسفناج رو ریختم داخلش نمک فلفل زردچوبه پودر سیر و پنیر گودا ریختم بعد وسط نون ساندویچی باز کردم سس رنچ مالیدم یه طرفش از مواد اسفناج گذاشتم روش هم پنیر چدار ورقه ای گذاشتم بعدم چند مین گذاشتم داخل گریل ساندویچ ساز. شوهرم خیلی دوست داشت بعد اونم هربار پختم هرکی خورد دستورشو پرسید. 

غذاهای توی این زمینه زیاد سرهم کردم