2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینو متوجه نشدمسیب زمینی خام برش میزنی مواد میزاری روش داخل فر بپزه ؟

نه اول سیب زمینی هام خورد میکنم  می‌زارم آب جوش میاد میریزم تو آب حدودا ده دقیقه بعد تو روغن داغ سرخش میکنم مثل مال بیرون میشه دقیقا بعد سینه مرغ تفت میدم خوب ک سرخ شد برش میدارم گوجه فرنگی و فلفل دلمه فلفل سبز تند رو باهم تفت میدم و مرغ اضافه میکنم بهش ننمک فلفل آویشن  بهشون میزنم بعد میریزم رو سیب سرخ کرده پنیر پیتزا و قارچ میریزم روش می‌ره تو فر

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

من خدای اختراع غذا هستم امکان نداره تو دستور غذایی دست نبرم 

کو کو سبزی خودم پز رو دارم عالی میشه 

سبزی کو کو رو میزارم آبش کشیده شه بعد سیب زمینی نگینی همرا با نمک و زردچوبه و فلفل سرخ میکنم و جدا ی پیاز رو خرد و تفت میدم ادویه میزنم و کنی چرخ کرده اضافه میکنم حسابی که تفت خورد گردو خیلی ریز شده اضافه میکنم بعد از کمی تفت همه رو با سبزی قاطی میکنم بعد که خنک شد تخم مرغ اضافه میکنم و قالبی تو تابه نچسب بدون روغن سرخ میکنم 

تو مواد مرغ سوخاری با میگو سوخاری، زعفران دن کرده با بکینگ پودر میریزم ترد و خوش عطر میشه 

هر سبزیجاتی تو یخچال باشه تفت میدم یا سرخ میکنم و ردیفی میچینم تو تابه و تخم مرغ میریزم روش عالی میشه 

سیب زمینی رو نگینی خرد میکنم با زردچوبه و نمک و فلفل آب پز میکنم بعد تو تابه میریزم و تخم مرغ روش 

یا له میکنم و کف سینی پیتزا میزارم روش کمی چرخ کرده و قارچ و سبزی  پنیر پیتزا میریزم میزارم فر 

بقیه اش دیگه حال ندارم بنویسم 

😂😂😂میدونم جدی گفتیداتفاقا خودمم دنبال غذاهای خیلی آسونم😁

😁👍

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

حتمااااا ممنونم مهربانو❤️

😍💕

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

تو قیمه جو پرک یا پودر جو بریز لعاب میاره و از طرفی مقوی تر میشه 

وقتی  ماهی درست میکنم برنج رو با عدس و شوید میزارم و کمی زردچوبه تو روغن حل میکنم میریزم رو برنج 

مرغ رو ریش ریش میکنم و نون لواش رو برش های باریک میزنم و سس مایونز میزنم بهش و مرغ ها رو سیب زمینی و قارچ سرخ شده رو لای نون میزارم و لوله میکنم و به ردیف طوری که سر نون ها بالا باشه  میچینم تو قالب و  روش رو پر پنیر پیتزا میکنم میزارم فر ، لقمه ای و راحت و خوشمزه 

ما یه غذا درست میکنیم البته اختراع من نیست ولی خیلی جاها احتمالا با گوشت درست میکنن 

سیب زمینی رو خورد میکنیم یکم از خلال پن تر پیاز داغ میگیریم سیب زمینی رو میریزیم روش تفت میدیم گوجه خورد میکنیم میریزیم روش نمک هم میپاشیم زیرش کم میکنیم تا نرم بشه نرم که شد یه لیوان آب با یه قاشق چای خوری شنبلیله هم اضافه میکنیم وقتی جوشید و فقط چندتا قاشق آب داشت خاموش میکنیم با سبزی خوردن موش جان میشه تقریبا مثل یتیمچه هست