2777
2789
عنوان

دلتنگی 😥😥 وقتایی که دلتون برای یکی تنگ میشه چیکارمیکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 76 پست
گریه هم میکنم ولی بازم پژمردم دلم میخادش و نیست خیلی بد که خودشم خبرنداره😥

میدونم سخته اما سعی کن برای کسی که تو اولویت  نیستی تو زندگیش خودت پیر نکنی

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چکار کنم 😔

عزیزم درکل بعضی مردا بااینکه همسرشونم دوس دارن اما بشدت دهن بین هستن و تحت تاثیر حرف دیگران قرار میگیرن دست خودشون نیست... من نامزده سابقمم بااینکه دوسم داشت اما بشدت دهن بین بود مث شوهر شما بود و حرف بقیه ب همش میریخت اما ما دیگ زیر یه سقف نرفتیم تفاهم نداشتیم.. شما ک زیر یه سقف هستید ببین میتونی ینی قابل حل هست این مشکل؟

با شوهرت حرف زدی؟ بت زنگ یا پیام نزده این مدت؟ عزیزم خب شما دادگا رفتی بگو طلاق نمیخام شوهرمو دوسدار ...

شوهرم اوایل که قهر بودم پیام میداد و شوخی میکرد ، یهو از این رو به اون رو شد 😔

بهش هم پیام دادم ابراز دلتنگی کردم ولی فایده نداشت 😔

دادگاه هفته آینده هست که من میرم مشهد و شهر خودم نیستم ،، به جای خودم لایحه فرستادم دادگاه واسه اون روز 

عزیزم درکل بعضی مردا بااینکه همسرشونم دوس دارن اما بشدت دهن بین هستن و تحت تاثیر حرف دیگران قرار میگ ...

بخدا بخاطرش مشکل قلبی هم پیدا کردم 

خانواده لعنتیش میشینن زیر پاش ، خودشم که به حرفشونه ، مادرشم که جادوگر

دلم نمی‌خواد طلاق بگیرم 

از طرفی هم شک دارم که بهم خیانت می‌کنه 

شوهرم اوایل که قهر بودم پیام میداد و شوخی میکرد ، یهو از این رو به اون رو شد 😔بهش هم پیام دادم ابرا ...

مشهدیه شوهرت؟؟

مادرشوهرای مشهدی باید دنده ی شیر و ببر داشته باشی جلو روشون دووم بیاری...

یا دعا گرفتن براتون یا خانوادش زیرپاش نشسته یا شایدم نمیدونم انشاالله ک خیره

بخدا بخاطرش مشکل قلبی هم پیدا کردم خانواده لعنتیش میشینن زیر پاش ، خودشم که به حرفشونه ، مادرشم که ج ...

گوشیشو بگرد عزیزم رمزشوبگو بهت بده ، رفتاراشو زیرنظر بگیر یمدت تهش یجایی خودشو لو میده شک نکن

مشهدیه شوهرت؟؟مادرشوهرای مشهدی باید دنده ی شیر و ببر داشته باشی جلو روشون دووم بیاری...یا دعا گرفتن ...

نه مشهدی نیست 

نشستن زیر پاش خدا لعنت کنه هر کسی که زندگیمو داغون می‌کنه 😭

چطور دعاها رو باطل کنم 

نه مشهدی نیست نشستن زیر پاش خدا لعنت کنه هر کسی که زندگیمو داغون می‌کنه 😭چطور دعاها رو باطل کنم

اول برو ببین  دعا گرفتن برات یا ن ...هرچن ک من بااین کار بشدت مخالفم ...بعد اگ گرفته بودن و بت گفت ، میتونی بهش بگی برات باطلش کنه

جای مطمعن برو

جایی ندارم بخدا 😭

بدرک عزیزم بیخیال مرد باید صدبار نازتو بکشه برگردی خونه م اینکه تو نازشو بکشی اگ اینجوریه بزا بره گمشه فک کرده زنای دیگه براش ببخشید ری*دن؟

دادگاهتو برو خیلی خونسرد و تیپ بزن بزار اتفاقا فک کنه از دستت داده ن اینکه منتشو بکشی