2777
2789
عنوان

دلتنگی 😥😥 وقتایی که دلتون برای یکی تنگ میشه چیکارمیکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 76 پست
الهی بمیرم که چی میکشی منم وقتی کسی رو حتی شبیهش ببینم حالم بدمیشه چه برسه که واقعنی مثل تو خودش رو ...

من خیلی قوی ام کلا زندگی سختیو داشتم به نظرم پوستم کلفت شده ولی تو این مورد بازم کم میارم کلی دیروز با خودم کلنجار رفتم که برم یا نه  آخرش گفتم بزار قدرتمو ..امتحان کنم و رفتم ( تاپییک دیروزمو بخون )

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش با گریه میشد کاریش کرد با حسرتش چیکارکنم توهرکاری میگم اگه اون بود این کارومیکردم اونکارو میکردم ...

اره سخته 

البته گریه من برا برادرمه نه یار زمینی 😅

دیگه یا باید خودمونو با این گریه ها وحسرت بکشیم یا با نماز ارامش بگیریم 

من الان درگیر همین دلتنگیم ولی خودخواسته س از همه چی خسته شدم .گفتم دیگه بهم زنگ نزنه ،پیامم نده .یه ...

راسته میگن هرکه خود داند وخدای خودش که چه دردیست درکجای دلش....

راه داره درستم میشه ،این دلتنگی تحمیلی واسه هر دومون فرصته .ولی اینکه باید حفظ ظاهر کنم که هیچ کس مت ...

خب خداروشکر که داره درست میشه یکم دیگه صبوری کن 

بسیار پیش اومده برام فقط کاری از دستم برنیومده و درنهایت اگر مدت زیادی ازون دوری از فرد بگذره دیگ باید با دلتنگی کنار بیایم..هرگز حسش از بین نمیره ولی گاهی مواقع اجباری باید تظاهر کنیم ک ب اون فرد فکر نمیکنیم..

تو بارداری خیلی خودتو اذیت نکن... همه ی ما تو زندگیمون دلتنگ کسایی هستیم ک باهاشون ارتباط نداریم اصن دلتنگی جزیی از زندگی روزمره هس و خیلیم سخته 

خانواده ش نشستن زیر پاش وگرنه به جونم قسم میخورد

عزیزم اگر واقعا علاقش واقعی باشه نسبت ب شما هرچقدم خانوادش بشینن زیرپاش بدگوییتو بکنن نمیتونن ذره ای از حس همسرتو نسبت بهت تغییر بدن... خودت همسرتو بیشتر میشناسی علت اصلیشو بررسی کن ببین چی بوده و این مدت چی بینتون گذشته