2777
2789
22..تازه شبیه مدرسه ای ها هستم هرکی میبینه میگه کلاس چندمی...اما یکی بهم گفت زن😐😐😐😐😐

خب معمولا به بالای ۱۸ سال میگن زن دیگه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

22..تازه شبیه مدرسه ای ها هستم هرکی میبینه میگه کلاس چندمی...اما یکی بهم گفت زن😐😐😐😐😐

من مث توام خیلی بی بی فیسم. 

مردم یا کورن یا نفهم خواهر. 🤦🏻‍♀️😂

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
چون اکثرمون زنهایی که دور و برمون دیدیم خوشحال و خوشبخت و آزاد و مستقل و تصمیم گیرنده و صاحب اختیار ...

نه به نظر من فکر میکنن سن بالا و متاهل میزنن که اینجور میگن 

در حالی که شما 18 رو رد کنی دیگه زنی چه مجرد باشی چه متاهل چه باکره چه غیر باکره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
خب معمولا به بالای ۱۸ سال میگن زن دیگه

وا از اون حرفا بودا

می ب بالای ۱۸میگه زن 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

همینجورالکی گفت زن؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

این که به باکره میگن دختر هم خیلی مسخره است

اولین باری که با این قضیه مواجه شدم این بود که داشتن در مورد یه خانم 50 ساله که هیچوقت ازدواج نکرده بود میگفتن دختره

بعد من مونده بودم با تعجب که یعنی چی به یه آدم جا افتاده و سن دار میگن دختر