2777
2789

خب چی باید بگن؟ زن خب به جنسیت ما به طور عام اطلاق میشه دیگه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
رفته بودم توی مغازهحالا ۱۹ سالمه و تیپمم خوبه پسره میگفت حاج خانم😐😐😐😂

به منم از ۲۰ سالگی میگفتن بااینکه من ۲۰ سالگی شبیه ۱۴ ساله ها بودم الانم ۳۰ سالگیم شبیه ۲۲ ساله ها 🤔

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣نی نی سابتو میگردی

بیکارم فعلا😂

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم)                            حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم         https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656              ‏مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

من خوشم میاد حس بلوغ بهم دست میده

بالاخره یکی شبیه من پیدا شد. نمیفهمم چرا جلوی این کلمه گارد دارن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
اره.

خیلی بده منم یبار ۱۳ سالم بود رفتم مانتو بخرم مرتیکه فروشنده عوضی لباس سایزم اورد مامانم گفت بزرگه برگشت گفت هیکلش زنونه س دخترتون بااینکه اصلا اینطور نبود یه دختر معمولی  بودم چاق هم نبودم حتی فقط تو پر جالبه تو اون سن هنوز پریودم نشده بودم . هیچوقت حلالش نمی کنم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

وایییی واسه منم پیش اومده، من بشدت بی بی فیسم پیرمزده بهم کفت خواهرم! 😑کفرییییی شده بودم، مرتیکه کوره نفهم. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀

منم از این کلمه بدم میاد خصوصا ک ی نقر ک جای پدرم یا پدربزگمه بهم بگه 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
ب دختر باید بگن زن.اگه اینجوری بود کلمه دختر رو نمیساختن

عزیزم دختر و زن رو اینجا به رابطه معنی کردن اصلا به این نیست

اگه شما بچه باشی و خانم و نابالغ دختری و اگه خانم و عاقل و بالغی زنی دیگه. 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...