2777
2789
عنوان

مادرشوهرم منو به هیچجاش حساب نمیکنه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 74 پست
اینجور آدما لایق محبت نیستن فقط باید سگ محل بشن، من ۳ ۴ ساله سگ محلش می کنم تازه یادش افتاده عروس د ...

بعد ۸ ماه دیروز پدرشوهرم تازه زنگ زده الکی حال منو میپرسه 

منم گله نکردم 

کارم اشتباه بود؟

به خدا یه مادرشوهرایی هستناااامروز مادرشوهر دختر داییمو دیدم آنقدر دورش میگرده حد نداره

عزیزم زندگی خودتو با دیگران مقایسه نکن وقتی همه چیزو نمیدونی ازشون 

بپذیر که فعلا و تو این شرایط علاقه ای بهت نداره توام متعادل رفتارکن دعوت کرد برو ولی دنبال محبت زورکی مباش 

یادت باشه اونکه به عروس محبت می‌کنه در کنارش ازش توقع هم داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم عزیز شما که خانواده و شوهر خوبی داری و معلومه از طرف اونا محبت می بینی و حمایت میشی پس کمبود محبت نداری اما دلت می خواد همه اطرافیان دوستت داشته باشند که نمیشه برو با این مساله کنار بیا و یک دغدغه دیگه برای فکر کردن پیدا کن .

خانواده شما از خانواده همسرت پولدارترن؟

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

خو کاری به کارش نداشته باشیعنی کلا نسبت بش بی تفاوت باش برات مهم نباشهدوری و دوستی

وای خیلی سخته ها 

یه مجلسی باهم باشیم اون طرفو نگاه میکنه 

مردم همه با مادرشوهراشون میگن میخندن

بیخیال بابا من سال تا ماه خونش نمیرم اونم نمیاد ای کیف مبکنم از این ‌وضعیت😅بعضی ها دنبال دردسرن بخد ...

ینی میگی شرایطم خوبه؟

پس چرا انقدر کمبود حس میکنم 

بخدا انگار دارم با دوس پسرم زندگی میکنم 

نه خانواده ای داره نه فامیلی 

بی کس و کار

یا شماها کمبود محبت دارید و آدم مهرطلبی هستین یا من زیادی بی عاطفه م😐من از خدامه مادرشوهرمو نبینم کار به کارم نداشته باشه یه روزم شده صداشو نشنوم بخدا بیخودی گیر دادی زندگی تو بکن مادرشوهر آخه چه اهمیتی تو زندگی آدم داره کاش جای تو بودم

به شوهرم میگم میگه حق داری اونا خیلی اذیتت کردن تو هم زنگ نزن

شوهر منم کاریم نداره دو تا کوچه فاصله داریم شاید دو ماه یکبار دعوت بشم میرم، دو ساعت میشینم میام اونم با بچه هام سرگرم میشم، مادرشوهرم کربلا رفت حتی نرفتم ببینمش زنگ زد گفت گلایه دارم چرا نیومدی گفتم مگه من دو تا زایمان کردم شما اومدی مگه خونه خریدم یه تبریک گفتی چند بار رفتم جراحی یه اب دستم دادی که حالا انتظار اومدم رو داری گفت اون کارا وظیفه مامانته، منم گفتم اوندن هم وظیفه دخترته من عروسم نه دخترت تلفن رو قطع کردم

وای خیلی سخته ها یه مجلسی باهم باشیم اون طرفو نگاه میکنه مردم همه با مادرشوهراشون میگن میخندن

هیی چی بگم تقصیر تو نیست که شاید بعدا به اشتباهش پی ببره همین که تو شوهرت عاشق همین خودش یه امتیازه❤🦋

خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
عزیزم زندگی خودتو با دیگران مقایسه نکن وقتی همه چیزو نمیدونی ازشون بپذیر که فعلا و تو این شرایط علاق ...

دعوت صد سال هم بگذره نمیکنه 

سخته پذیرش اینکه دوسم ندارن🤕

هیی چی بگم تقصیر تو نیست که شاید بعدا به اشتباهش پی ببره همین که تو شوهرت عاشق همین خودش یه امتیازه❤ ...

پی نمیبرههه 

اون روز زنگ زده به شوهرم میگه تو زنتو گذاشتی فرق سرت 😐

شوهرم گفت شماها همش اشک زن منو درمیارین چه خوبی کردین بهش تاحالا؟

گفت زنت برات دعا گرفته پرت میکنه