2777
2789
عنوان

مادرشوهرم منو به هیچجاش حساب نمیکنه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 69 پست
پی نمیبرههه اون روز زنگ زده به شوهرم میگه تو زنتو گذاشتی فرق سرت 😐شوهرم گفت شماها همش اشک زن منو در ...

کلا زن نادون و کم عقلیه بنظرم.. شما جدیش نگیر خودتو بخاطر حرفاش اذیت نکن.. کلا سعی کن بی تفاوت باشی چون واقعا کاری دیه ای نمیشه کرد.. 

خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
لطفاً نخواد وقتی نزدیک میشن آدم فقط عذاب می‌کشه اتفاقا اینجور خیلی ام خوبه مهم شوهرته که بهت محبت می ...

اره بابا شوهرم خیلی هوامو داره 

ولی دلم میخواد خفش کنم حس میکنم تقصیر اونه که خانواده اش گوهن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مثل شما منو شوهرم پسرعمو دخترعمو ناتنی هستیم.شوهرم تو فامیل کسی پسر نداره و شوهرم تکه..خلاصه مادرشوهرم که زنعموم باشه اصلا منو نمی‌خواسته ولی به شدت آدم‌بزرگ‌ها هست که سیاست داره و  من اصلا سیاست بلد نیسم‌ چندباره تاحالا گفته من میخاسم‌ از فامیل خودم دختر برای پسرم بگیرم (فامیل خودش فقط یه دختر خواهرش مونده بود که یکسال آرمن بزرگتره‌ یعنی کلا خاله شوهرم و مادرشوهرم. رواین حساب کرده بودن که شوهرم دخترخاله میگیره)بعدش هرسری بهم تیکه میگفت و منو ناراحت میکرد وقتایی که شوهرم نبود بعد من وقتی به شوهرم میگفتم باور نمیکرد یا وقتای که من نمیرم سراغمون میگیره جوری رفتار میکنه که باورش برا شوهرم سخته..رفتیم مشهد بهم گفت بیا خرما بخور مفته بیا حال کنه حال میکنی با ما میای مسافرت 😐درحالی که سطح خانوادگی دوتامون یجوریم‌ ..بعدازاون چندماه قهر کردم هیچ جا نرفتم تا اینکه پدرشوهرم اومد منو برد خونشون‌ و ومادرشوهرم. روبوسی کرد و از اون روز زبونشو‌ تو ک.ونش‌ کرد..چون من بعداز اون حرفش بلافاصله از مشهد بلیط گرفتم اومدم خونه..مشهد رو کوفته کردم براش..مادوسالو نیمه عقدیم‌ همین ماجرا رو داریم‌..پدرشوهرم برا دستبند مسی خرید برام مانتو بافت و کلی لباس میخرید‌..ولی این زنیکه کاری کرد که دیگه پدرشوهرم اینکارا رو نمیکنه بخاطرکاراش‌ خیلی حرمت ها شکسته شد

اره بخدا اینطوری فک‌میکنم

نه ۹۰درصد چشم دید عروس ندارن

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 
وا پس شما ها هم از مادرشوهر می‌کشید

اره بابا شیش سال زیر زیرکی انواع اذیتارو کرده انقد با سیاست پسرشم باورش نمیشد الان ننش شناخته دیگه دفاع نمیکنه پیش خودم به پسرش می‌گفت لباس داره براش لباس نخر نزدیک عقد رفتیم آرایشگاه رزرو کنیم با شوهرم ننش نمیدونست پیش منه زنگ زد شوهرم طبق عادت گذاشت رو اسپیکر مامانش می‌گفت پول آرایشگاه با تو نیست   هیچ خرجی برام نکردن فقط عیدی و تولدا کادو میدن و پیش بقیه ادای خوبارو در میارن

خدایی بگم منم مامان دوتا پسرم

تصور‌نمیکردم  باید بگم چه قشنگ شدی و کارت درسته فلان 

خب کارش اشتباه باشه میاد بعدا منو پاره میکنه😅😅😅😅بیخیال عزیزم ادم به بچه خودش حال نداره اینارو بگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اکثرا  با عروسشون لج میکن اهمیت نمیدن وبی محل میکنن

عزیزم اصلا اهمیت نده بهشون بی احترامی نکن ولی صمیمی نباش 

توکاری نکن تو شوهرت خیلی دوست داره همین سه هیچ بقیه رو بردی  ولی اگه توعم شروع کنی به خانوادش بی احترامی کردن واینا به هرحال خانوادشه شوهرتم ناراحت میشه وبدتر شوهرتم پر میکنن

ولی خیلی عادر رفتار کن اصلا هم برات مهم نباشه

من مشابه همینو دیدم تو فامیل درجه یکم که دارم برات میگم