2777
2789

تاریخچه گوگلش سرچ کرده بود متن تبریک تولد به همسر و عشق و عاشقانه در صورتی که تولد من نیست و گذشته. داغونم. و یکماه هست ک خیلی کم محلم میکرد. قبلا یکسال پیش تو خونه مچش گرفتم و بهش گفتم هرچیزی ازت ببینم حتی در حد پیام دیگه نمیمونم و تو این یکسال یبار قبلا بهم دروغ گفت و هیچی نگفتم الانم این مطمئنم خیانت میکنه بازهم. انگار عاشقم نیست حس میکنم از روز اول نبوده. خیلی بهم گیر داده ک چته چرا یهو اینطوری شوی من هیچ نگفتم اما فکرکنم فهمیده همش میگه رفتی پای سبستم اومدی ور عرض یک ثانیه عوض شدی. بنظرتون بپرسم ازش؟ نگفتم بهش چون گفتم قطعا انکار میکنه و میفهمه چکش میکنم. میدونم اگر بگم دروغ میگه انکار میکنه و میخواد منو مقصر کنه و خسته شدم بهم گفت اگر زندگی رو نمیخوای دنبال بهانه نباش برای متهم کردنم چون خیلی گیر داد منم گفتم دست از کارات نمیکشی دست از گذشته ات نمیکشی هنوز داری ادامه میدی بسه دیگه. بهش گفتم اره نمیخوام بیا توافقی جداشیم گفت باید بگی چیشده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای تو‌که دیروز تصمیم گرفتی مدرک‌جمع‌کنی یکم‌تحمل می کردی خوب

بیخیال شدم چون میدونم این ادم اینقد زرنگه ک ردی ب جا نمیزاره خسته شدم حال روحیم داغونه. خودش گیرداد هی چته چته ول کن نبود 

باید همون‌موقع که‌مچشو‌گرفتی جدامیشدی خیانت بخشیدنی نیست دنیاییم بگی بخشیدم همیشه یادت میاد و‌اون‌زندگی دیگه زندگی نمیشه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
اره 1 سال پیش

همون موقع باید جدا میشدی الانم تصمیم خوبی گرفتی 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
کسی که انکار می‌کنه رو باید مدرک معتبر جمع کرد کوبید تو صورتش وگرنه با حرف و قهر ‌و ... حریفش نمیشی

مگر وقتی تو خونه مچش گرفتم چیشد درسته ک رفتم اشتباه کردم باید زنگ میزدم 110 اما امروز تو چشمام نگاه میکنه میگه تو منو برای هیچی متهم کردی به خیانت 

شرایطشو داری ازش جدا شو

شاید شرایطم سخت تر از الان بشه از نظر مالی ولی خب نمیتونم بیشتر تحمل کنم دارم نابود میشم میترسم بعد یه بچه هم بیاد و ادامه بده ب کاراش