2777
2789
عنوان

بدون تغذیه فرستادمش رفت😒

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 59 پست
وای خدا😂😂

😂😂

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
این جور بچه ها فقط دوست دارن هله هوله بخورن،اصلا لب به غذای خونگی نمیزنن،بعد بزرگ که شدن دچار هزار ت ...

بالاخره غذایی هست که دوس داشته باشن

من خودم از اون بچه های بدغذا بودم و هستم

اکثر چیزایی که مامانم میپخت نمیخوردم

چندتا غذا بود که فقط همونارو دوس داشتم

اونم با رعایت قوانین😂 بدون پیاز و سیر و کشمش و ...

دیگه مامانم یه غذا هم طبق سلیقه من میپخت

ذائقه غذایی هر آدمی متفاوته

نمیتونیم بچه رو مجبور کنیم حتما باید مثل ما باشی

هرچی ما میخوریم توعم باید همونو بخوری

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله درسته .ولی نمیشه نسل الان رو با نسل خودتون مقایسه کنید ...این اشتباه ترین کار هست ...هر چند که م ...

دوست عزیزم اگه من بخام براش تغذیه ببرم مدرسه در واقع نشون دادم اقتدار ندارم بعدم من قبل از اینکه واکنش نشون بدم(سر سفره تو ذهنم حساب کردم حالا ۵ ساعت هیچی نخوره) ضمن اینکه بهش گفتم خودت هر چی میخای بردار ببر برا تغذیه خود سرتقش هیچی نبرد ،

بله درسته .ولی نمیشه نسل الان رو با نسل خودتون مقایسه کنید ...این اشتباه ترین کار هست ...هر چند که م ...

بله درسته نمیشه مقایسه کرد

اما نمیشه با عرض معذرت به بچه باج داد

وقتی یه بچه به این حد از بهونه گیری رسیده ( اونم تو این سن ) یعنی لازمه جدی باهاش برخورد بشه تا این اخلاق رو کنار بزاره

بچه جاری من کلاس چهارمه امسال یک هفته مهمان من بود برای هر غذایی بهونه میگرفت

الان این بچه است؟؟ ببخشید ولی از نظر من بی تربیت بود

اولن مهمونی خونه خود ادم نیست مدام بهونه بگیری

دومن زشته از غذای میزبان ایراد گرفته بشه دور از ادبه

سومن خیلی با بچه کنار اومدن اینجور وقتا باعث ابروریزی خانواده میشه مثلن من به جاریم چیزی نگفتم بلاخره مهمانم بود و تمام تلاشم این بود معذب نشه  اما مادرشوهرم و ..بقیه بشدت سرزنشش کردند که انقدر بچه رو بد بار اوردی هر جا میریم سر سفره ابروی مارو میبره برای غذا

حالا همین بچه کلاس چهارمه قد و وزنش مثل بچه کلاس اولیه

جاریمم دیگه زله شده و مدام خودش رو لعنت میکنه که از اول باید جلوش رو میگرفتم

البته بلاخره هر کدوم از ما با توجه به تجربیات خودمون در زندگی داریم اینجا نظر میدیم

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
بخدا جوجه و اسنکم دوس نداره اسنک و پیتزا موادشو میریزه فقط خمیرشو میخوره وقتی ۱ هفته خوراکی نخوره اش ...

وقتی خوراکی میخری بد مزه اش کن

مثلا فلفل و نمک و...بریز توش تا بد مزه بشه دیگه سراغ خوراکی نمیره

یا مثلا یه چیز چندش بنداز تو پفک و چیپس ببینه دیگه سراغشون نمیره

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
بله درسته نمیشه مقایسه کرداما نمیشه با عرض معذرت به بچه باج دادوقتی یه بچه به این حد از بهونه گیری ر ...

منم با نظر شما و استارتر موافقم و به نظرم بچه باید یاد بگیره مفهوم خانواده رو . باید یاد بگیره خونه رستوران نیست که هرچی سفارش میده بخوره . باید یاد بگیره با جمع خانواده یکرنگ بشه حتی اگه به فرض آبگوشت دوست نداره سر سفره حاضر بشه و هرچند کم بخوره . گاهی شوهرم اوایل که دخترم بهونه می‌گرفت سر سفره و گریه میکرد که من این غذا رو دوست ندارم جلو بچه به من می‌گفت خوب چی دوست داری مامان بره واست درست کنه ولی من مقابله میکردم و اصلا زیر بار نمی‌رفتم و میگفتم این شام خانواده ماست هرکی دوست داره بخوره هر کی دوست نداره شب به خییر . به لطف خدا دخترم با گذشت زمان و دیدن واکنش من کوتاه اومد که مجبور شام یا ناهار یا خوراکی که واسش گرفتم بخوره وگرنه گشنه میمونه 

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
واقعا درک میکنم بچه های الان به شدت لوس وتو مخ وپرتوقع هستن یعنی از اعصاب ادم رد میشن با ماشین پسر م ...

😂

منم با نظر شما و استارتر موافقم و به نظرم بچه باید یاد بگیره مفهوم خانواده رو . باید یاد بگیره خونه ...

درسته کار درست رو بنظرم ما کردیم

منم مثل شما

راستش بابت غذا خوردن به بچه باج ندادم

خواهرم و ببخشید خیلی از خانوما بابت غذا خوردن و بغضیا بابت اینکه بچه یکم چاق بشه هررررر کاری میکنن که بچه فقط بخوره

فقط غذا بخوره 

اتفاقن بچه از این موقعیت سواستفاده میکنه و بیشتر از خانواده نرمش میخواد

من گاهی همسرم سرزنشم میکنه که مثل بقیه مادرا نیستی

میگم من ماشین نیستم

من غذاساز نیستم

برای هر وعده یک مدل غذا درست میکنم و همه باید بخورند

یعنی من الان پراید دوست ندارم پژو دوست دارم تو میتونی برای وقتایی که من باهات میام بیرون ماشینت رو عوض کنی؟؟؟

اینجور مادرا خودشون قبل بچه مریض و پیر میشن و سریع از پا میفتن بخدا

مدام حساس تر میشند و بچه مدام پرتوقع تر

یکی تویت زده بود ۱ ماهه مادرم فوت شده فهمیدم هیچی هیچی هیچی بلد نیستم چون تا حالا همه کارامو مادرم میکرده بحدی مادرم در اختیار ما و خانواده بوده شبا اصلن حواسم نیست جواربم رو کجا میزارم

چون قبنا پرت میکردم صبح تمیز و شسته بالا سرم بود!!!!

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

براش چیپس خونگی درست کن شما ک پای گاز زحمت میکشی یه چیزی درست کن ک دوست داره 

مثلا الان سیب زمینی بزار بپزه بعد خمیر کن یکم نمک و فلفل و ارد ذرت بزن و تو یه کیسه فریزر پهنش کن و برش بزن و تو روغن سرخش کن از صدا چیپس بیرونی خوشمزه تره و عاشقش میشن 

دوست عزیزم اگه من بخام براش تغذیه ببرم مدرسه در واقع نشون دادم اقتدار ندارم بعدم من قبل از اینکه واک ...

بله ، خودش باید کم کم بعضی چیزا رو یاد بگیره.اگه بچّه ها تحت فشار نگیرن از نظر تربیتی رشد نمی کنن.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.

استاتر کااااملا درکت میکنم منم یکیش رو تو خونه دارم و اتفاقا باباش بیشتر از من مصممه که چیزی براش نزار تو کیفش تا قدر بدونه

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..