2777
2789
عنوان

بدون تغذیه فرستادمش رفت😒

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 59 پست
پسر منم همینه ...ماکارانی منو لب نمیزنه .ولی ماکارانی با سویا مدرسه میذاره چشماش ...

😅چرا اینکارارو میکنن میخوان حرصمون بدن؟

باورت میشه اش بیرون می‌خریم یه کاسه پر تنها میخوره ولی تو خونه عین همون آش رو به زور یه بشقاب میخوره 

حتما خیلی عصبانی هستی .حالا چی شده ؟؟نهار باب میلش نبوده و نخورده؟؟؟

بله عصبانی ک چ عرض کنم حدود ۲ متر اونطرفترش😁عاجزی میفهمی؟عاجز🤐

فقط برنج میخوره اونم خون دلی، ما هم ک سابقه دیابت داریم خوراک رو قبول نداره😒 ن جرات دارم ی ریزه پیاز تو غذا باشه نه کباب لااقل کلا بدخوراک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودش گذاشت آره یزیدم که همیشه آب و تغذیه میزارم ی بچه بیخیال پرورش میدم

اها ببخشید فکر کردم کلا آب نبرد همراهش

ببین کلا خوراکی و... رو حذف کن 

فقط غذای خونگی بده.گرسنه بمونه میخوره

اکثر بچه ها کباب جوجه پیتزا اسنک دوس دارن

تو خونه درست کن هم سالم تره هم لینا که گفتم زحمت زیادی ندارن

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
اکثر کسایی کن برات نظر دادن خودشون بچه ان و مجرد فکر میکنن مادرشون دستگاه غذاسازه به میل اینا و هر ط ...

من مادرم و بچم همسن بچه ی اسی ..ولی هیچ وقت نمیتونم کیف خالی بفرستمش مدرسه .چون یه لحظه عصبانیت من باعث میشه بچم فکر کنه من تردش کردم ...و این مدل تنبیه به نظرم اصلا قشنگ نیست ...هیچ وقت نباید بچه رو از سمت شکمش تنبیه کرد ....

اکثر کسایی کن برات نظر دادن خودشون بچه ان و مجرد فکر میکنن مادرشون دستگاه غذاسازه به میل اینا و هر ط ...

موافقم دوران ریاستشونم ک دو سال تموم شده ولی همچنان پادشاهی میکنه😒 .

منم از بچگی بد غذا بودم،با زور و کتک و تنبیه و تشویق غذا میخوردم،من حتی پفک اینا هم نمیخوردممم🤦🏻‍♀️😂

کل فامیل از بد غذا بودن من خاطرع تعریف میکنن برام،وقتیم ک مدرسه میرفتم ،تاااا از در برم بیرون،مامانم دهنم لقمه میزاشت ک‌بخورم برم

نشد یبار بدون صبونه منو بفرسته مدرسه

قربونش برم من،الانم واسم لقمه میگیره با اینکه شوهر کردم🤦🏻‍♀️😂

سوپ غذا نیست😁خب اون حق داره چیزی که دوس داره بخورهچرا اصرار دارین سلیقه و برنامه غذاییش مثل شما باش ...

این جور بچه ها فقط دوست دارن هله هوله بخورن،اصلا لب به غذای خونگی نمیزنن،بعد بزرگ که شدن دچار هزار تا مشکل میشن،استارتر حق داره بچه بدغذا بشدت خسته کننده است،رشدش مختل میشه،سلیقه و برنامه این بچه فقط پفک و لواشکه

من مادرم و بچم همسن بچه ی اسی ..ولی هیچ وقت نمیتونم کیف خالی بفرستمش مدرسه .چون یه لحظه عصبانیت من ب ...

خوب این نظر شما و مدل تربیت شماست

قرار نیست صد در صد درست باشه

قرار هم نیست مدل تربیت اسی و بقیه هم مثل شما باشه

ما تو خونه ۶ نفر ادم بودیم مادرم یک مدل غذا درست میکرد و همه میخوردیم و هیچکسم اعتراض نمیکرد 

الان که متاهلم و بچه ازش خیلی خیلی خیلی ممنونم که مارو لوس و بد غذا بار نیاورد 

تو خوابگاه تو مسافرت تو مهمونی تو خانواده همسر و ....خیلی به نفعم بوده

نه مثل زنداییم ۶۰ ساله بحدی بدغذا و ادایی هیچکسسسس دعوتش نمیکنه خونه اش

تنها مونده اخر عمری

حتی دختر و عروساش

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
اها ببخشید فکر کردم کلا آب نبرد همراهشببین کلا خوراکی و... رو حذف کن فقط غذای خونگی بده.گرسنه بمونه ...

بخدا جوجه و اسنکم دوس نداره اسنک و پیتزا موادشو میریزه فقط خمیرشو میخوره وقتی ۱ هفته خوراکی نخوره اشتهاش باز میشه ولی ی کاری میکنه آدم میخره 

من مادرم و بچم همسن بچه ی اسی ..ولی هیچ وقت نمیتونم کیف خالی بفرستمش مدرسه .چون یه لحظه عصبانیت من ب ...

عزیزم ولی من حالی اسی میفهمم بعض از بچهه واقعا رو اعصاب مادرشان با چکمه راه میرن خب وقتی گلو درد داره بچه چه جوری مادرش بهش چیپس بده اینطور بچه ها لجباز و بد عنق هستن و رو حرف خودشون به شدت پا فشاری میکنم بعضی وقتا فکر میکنم دخترم یه سوهان برداشته داره اعصابمو میصابه . دیشب از دست دخترم خسته شدم گفتم دیگه صبرم تموم شده برگشته میگه مامان میخوای تو صبر منو ببری من مال تو رو😂😂😂

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
خوب این نظر شما و مدل تربیت شماستقرار نیست صد در صد درست باشه قرار هم نیست مدل تربیت اسی و بقیه هم م ...

بله درسته .ولی نمیشه نسل الان رو با نسل خودتون مقایسه کنید ...این اشتباه ترین کار هست ...هر چند که من خودم به هیچ وجه بچمو لوس بار نیاوردم ..ولی با غذاهاش مدارا میکنم ..چون میدونم ذایقه همه ادمها با بالا رفتن سن تغییر میکنه ...

موافقم دوران ریاستشونم ک دو سال تموم شده ولی همچنان پادشاهی میکنه😒 .

متاسفانه بچه ها موجودات سواستفاده گرین

یعنی اقتضای سنشونه

من دو روز صبحونه به پسرم شیر و کیک بدم میگه هر روز بده

این منم که نباید اجازه بدم 

باید بفکر باشم پنیر و ماست و مربا و تخم مرغ هم براش لازمه

شایدم ازم دلگیر باشه و ...

ولی قرار نیست من بابت همیشه راضی بودن پسرم معده اش و سلامتش و از همه مهم تر تربیتش رو فنا کنم که

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )