2777
2789
عنوان

چرا پسرا میگن صبح بیدارم کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 117 پست
اره دقیقا،من دبیرستان بودم با دوستم رفتیم سرکوچه دوستم وایساد تا من برم برگردم،با هزار تا ترس رفتم ت ...

اون برنامه داشته😅😅😅

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه رمانتیک وعاشقانه🦋😍🥲

قربونت عزیزم اره یه مدت خیلی عصبی شدم خیلی خودم کنترل میکنم حتی بعضی وقتا از زندگی باهاش ناامید میشم ولی وقتی میشینم فکر میکنم میگم روزای قشنگ کم نداشتیم و نداریم اخلاق بد همه دارن دوباره بهش دلگرم میشم

یا خدا چه دلی داشتی

خیلی خودم همیشه میگم خدا بهمون رحم کرد 

همیشه تا ۸ شب بیرون دور میزدیم حتی تا خارج شهر میرفتیم برمیگشتیم،یبار بابام زنگ زد گفت کجایی منم خارج شهر بودم الکی گفتم خونه ی فلان دوستمم،گفت باشه الان میام دنبالت،یعنی با سرعت نور شوهرم منو رسوند خونه ی همون دوستم،خودشم رفت،رفتم دیدم دوستم خونه نیست فقط مامانشه 😬دیگه مجبور شدم به مامانش قضیه رو بگم،به بابام زنگ زدم گفتم نمیای پس؟؟ گفت با آژانس بیا نمیتونم بیام من 

دوباره زنگ زدم شوهرم 🤣🤣اومد رفتیم بازم دور زدیم بعدم به عنوان آژانس منو برگردوند خونه 😂

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
قربونت عزیزم اره یه مدت خیلی عصبی شدم خیلی خودم کنترل میکنم حتی بعضی وقتا از زندگی باهاش ناامید میشم ...

اره عزیزم

سر چیزای کوچیک، فرصت هارو از دست نده

بالاخره هر ادمی خوبی وبدی داره ،مهم اینه ویژکی های خوبش ازبد بیشتر باشه

ای خودا کاش مام خونمون نزدیک بود میرفتم باهاش می‌خوابیدم🥲😂😂😂

😂😂😂😂

متعهدم به دوست داشتن تو تا ابد 🫀🌻𝑰'𝒎 𝒄𝒐𝒎𝒎𝒍𝒕𝒕𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝑰𝒍𝒌𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒇𝒐𝒓𝒆𝒗𝒆𝒓

غصه نخورم قشنگم۲۱ماهش کذشته،مونده ۲۰روزتموم میشه😍🤣🤣🤣🤣

ارهههه خداروشکررررر

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
خیلی خودم همیشه میگم خدا بهمون رحم کرد همیشه تا ۸ شب بیرون دور میزدیم حتی تا خارج شهر میرفتیم برمیگش ...

فقط خودتو جلو مامان دوستت خراب کردی ک🤣🤣🤣

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

حیف دیگه حافظم یاری نمیکنه وگرنه خاطرات زیادی داشتم 🤐

چه قشنگه

باخودم میگم چی میشه آدم خاطرات قشنگش رو برای خودش

داشته باشه،هروقت دلش خواست بره توی اون صحنه 😍🥲🥲🥲