2777
2789
عنوان

چرا پسرا میگن صبح بیدارم کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 117 پست

شوهر من زمان دوستی می‌گفت صبح بیدارم کن اولین بار دوروز بعد دوستی بود گفت هرروز می‌خوام برم دفترچه بگیرم واسه دانشگاه خواب میمونم بیدارم می‌کنی گفتم آره بیدار کردم رفت گرفت بعد اونم ساعت ده که می‌رفت سرکار اگه خودم زنگ نمیزدم زنگ میزد می‌گفت تا برسم صدات بشنوم   الان که بعد سیزده سال صبح تا چشمش باز میشه اول منو بوس می‌کنه تا چشمام باز کنم نگاش کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخ جون،شب یلدامیاد پیشت🤣🤣😍😍😎

نههه

۱ دی امضا جمع میکنه ۲ دی میاد

البته یه چند روز دیگه میاد پایان دوره ۶ ۷ روز مرخصی میمونه بعدش باید ۷ روز پادگان بمونه تا تموم شه

شب یلدا نیست🥲

آخرین باری ک دیدمش ۱۲ روز پیش بود

منم امتحانام از ۸ دی شروع میشه🤦🏻‍♀️

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
ما خیلی از این کارا کردیم شوهرم بارها اومده خونمون وقتی مامانم اینا میرفتن بیرون یبار خیلی زودتر برگ ...

یا خدا چه دلی داشتی

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

انشالله پایدار باشید عزیزم

قربونت برم جان 

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
اره دقیقا،من دبیرستان بودم با دوستم رفتیم سرکوچه دوستم وایساد تا من برم برگردم،با هزار تا ترس رفتم ت ...

ای خودا کاش مام خونمون نزدیک بود میرفتم باهاش می‌خوابیدم🥲😂😂😂