2777
2789
چطور درست می کنین . چند لیوان در روز . چند قاشق ترو خدا بگید من مردم از سردی پام . ترو خدا

نباید لبنیات 

فست فود 

گوشت فقط گوسفندی 

بخوریم من اینا رعایت میکنم

به حکمتش دل بسپار(خدا)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به عفونت رحم شک دارم ولی علائمشو ندارم

من هم علائمش نداشتم اما عفونت دارم از وقتی آنتی بیوتیک میخورم سردی دست وپاهام خوب شده

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
با جوراب گرم نمیشه وقتی زیاد بشینم بیشتر یخ میشه

منم . زمستون بدترم

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

چطور درست می کنین . چند لیوان در روز . چند قاشق ترو خدا بگید من مردم از سردی پام . ترو خدا

شربت آلبالو یا هرشربتی رو چطور درست میکنید؟

اینم مثل اون 

من خودم شیشه خانواده درست میکنم کلا داخل یخچال بجای آب از اون میخورم

من هم علائمش نداشتم اما عفونت دارم از وقتی آنتی بیوتیک میخورم سردی دست وپاهام خوب شده

یعنی هیچ ترشحی نداشتی ؟

رفتی دکتر معاینه کرد گفت عفونت داری؟

به حکمتش دل بسپار(خدا)
نباید لبنیات فست فود گوشت فقط گوسفندی بخوریم من اینا رعایت میکنم

دوغ نمبخورم . ماست هم نه ... پس جا اینا چی بخوریم 

خداروشکر خوبین . من چکار کنم اون سوالمو میگین 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

دوغ نمبخورم . ماست هم نه ... پس جا اینا چی بخوریم خداروشکر خوبین . من چکار کنم اون سوالمو میگین

من نمیخورم بهدجاش ویتامین دی سه وکلسیم 

سرچ کن زیاد هست جایگزین 

من که فعلا خوب نیستم 

به حکمتش دل بسپار(خدا)
یعنی هیچ ترشحی نداشتی ؟رفتی دکتر معاینه کرد گفت عفونت داری؟

حتی معاینه هم میکردمیگفت عفونت نداری اما تو تست پاپ اسمیر نشون داد که دارم بعدش آنتی بیوتیک تجویز کرد

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
شربت آلبالو یا هرشربتی رو چطور درست میکنید؟اینم مثل اون من خودم شیشه خانواده درست میکنم کلا داخل یخچ ...

انشاا... درست میشه 

حتی معاینه هم میکردمیگفت عفونت نداری اما تو تست پاپ اسمیر نشون داد که دارم بعدش آنتی بیوتیک تجویز کر ...

من تست دادم التهاب داشتم دکتر گفت دارو نمیخوای چون 

معاینه کرد گفت خوبی

به حکمتش دل بسپار(خدا)
من نمیخورم بهدجاش ویتامین دی سه وکلسیم سرچ کن زیاد هست جایگزین من که فعلا خوب نیستم

منم باید بخورم دکتر داده . نخوردم 

خیلی وقته

من و چند نفر پیشنهاد دادم خوب بودهولی شیره انگور باشه دانسته باشهی شیره هست از هندوانه میگیرن به اسم ...

چه جالب . چند قاشق در لیوان ؟