2777
2789

منم پاهام سرده و اکثرا  سردمه

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره سردی نوک دست و پاها ممکنه از غفونت باشه

چون زیر دلمم دردمیکنه گفتن چون ترشح نداری عفونت نداری نرفتم دکتر 

من از قدیم پاهام سرده ولی نه دیگه انقدر مثل

میت

به حکمتش دل بسپار(خدا)

سلام دوستان برید  داخل بازار وبرنامه ی میلی گلد وصل کنید وعضو بشیذ وقتی شماره تون میزنید پایین ش کدمعرف منو رو بزنید تا به هردومون پول بده وهمون موقعه میتونیم برداشت کنیم وقتی عضوشدید  برید داخل پروفایل اونجا که نوشته دعوت از دوستان  برید پایین یه کادری هس اونجا دوباره کد معرف منو بزنید تا به هردومون پوله بده وبنفع هردومونه
اینم کد من  milli-6u7qi

اینم مجوزهای برنامه س معتبره نگاه کنید

https://milli.gold/main/license/

منم هستم . بخ یخ ... اما یه روز دارچین ریختم تو آبجوش 

چند روز پاهام گرم گرم بود . کاش همیشگی می موند ... الانم دو جوراب پشمی پوشیدم یخ بودم  

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

فقط و فقط شیره انگور کارسازه

من خودم ی مدت اینطور بودم پاهام یخ یخ بود 

الان سه ساله کلا مصرف شیره انگور رو بردم بالا 

مثلا ارده با شیره میخورم 

یا بجای آب شربت شیره درست میکنم میخورم واقعا عالیه 

منم هستم . بخ یخ ... اما یه روز دارچین ریختم تو آبجوش چند روز پاهام گرم گرم بود . کاش همیشگی می موند ...

با جوراب گرم نمیشه وقتی زیاد بشینم بیشتر یخ میشه

به حکمتش دل بسپار(خدا)
فقط و فقط شیره انگور کارسازهمن خودم ی مدت اینطور بودم پاهام یخ یخ بود الان سه ساله کلا مصرف شیره انگ ...

چطور درست می کنین . چند لیوان در روز . چند قاشق 

ترو خدا بگید من مردم از سردی پام . ترو خدا

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم