2777
2789
بستگی به غلظت شیره داره ی جوری باشه که نه دلت رو بزنه نه بدت بیاد

ممنون 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین من گفتن رحمت گرم کن چیزا گرم بخور از وقتی این کار کردم بهتر شدم وبرام عجیب بود ک تو چله زمستون ...

چیکار کردی عزیزم 

منم پاهام یخ میزنهه

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

من نه کم خونم نه چیزی

کلا مدل بدنم اینطوریه وقتی هوا سرد میشه

پاهامو با روغن سیاهدانه ماساژ میدم و جوراب پشمی میپوشم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

روزی یک قاشق شیره انگور بخورید

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه
با جوراب اصلا فقط باید ماساژ بدم یا بخاری

من میچسبونم به بخاری میسوزم‌ ولی گرم نمیشم🤣 جوراب هم بپشم عرق سرد میکنن بدتر یخ میزنم دستام هم که شبیه جنازه میشه انگار روح ندارم مردم

ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بدذاست💔❤️‍🩹

شیره دانسته خواستی برات بگیرم بفرستم شیره خوب شیره انگور عسکری هست

ممنون . میگم اگر لازم شد 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

منم همینممممم‌ دستو پام الخصوص پام یخه هیچگونه گرم نیست البته من سردی میخورم😐😂نمیدونم این قضیه همیشگیه عادت کردم یکی که بهم دست میزنه جیغ میزنه میگه وای سرده که یخی من میگم نه عادیم😂🤦🏻‍♀️تازه سرمایی شدیدم

پاها منم یخ افتضاح ازوقتی ک چیزای گرم میخورم کمتر یخ مبکنه البته نمیدومم ربطب داره ب رحم یانه من بهم ...

دیقا ب اونم ربط داره برا همین میگن پاهاتون گرم بگیرین تو پریودی ک رحم سردی نکنه

از کمخونیم هس

باید علتو پیدا کنه اسی

...
شاید پایین تنت ینی رحمت اینا سرده

نمیدونم آخه فقط از وسطای پاییز تا آخر زمستون اینطورم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️