2777
2789

سنتون خیلی خیلی کمه بخصوص آقا 

هر دوتون خیلی بچگانه رفتار میکنین 

بنظرم بهش بگو چند جلسه بریم مشاور

اگه نظر مشاور جدایی بود جدا شید

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

اول بهش بگو ک س کش باباشه و دوم هردو مقصرین

سوم (تاجایی ک فهمیدم ی فامیل دارن که ننه و خاهراش ازش بدشون میاد و قطع ارتباطن و ذهن ترو کامل پر کردن))ی روزی از اینکه سر این موضوع باهاش دغوا کردی حسابی پشیمون میشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوتاتون سرتاسر مشکل هستید شمایی که هنوز نمیدونی ناراحت باشی هم نباید جلوی جمع حنی شده خانوادت بی محل ...

خب اون میتونست اروم تر بگه نه اینکه اینجوری هرچی از دهنش دربیاد بگه

خب اون میتونست اروم تر بگه نه اینکه اینجوری هرچی از دهنش دربیاد بگه

الان کاری به حرف اون ندارم 

گفتم شما اشتباه کردی که بی محلی کردی 

و نوع برخوردشون که ناراحتیشون رو عنوان کنن هم اشتباه بوده 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
کل حرفاش همش بی ادبانه اس احترام سرش نمیشه

عزیزم من قصد فوضولی ندارم 

ولی چون دیدم بهت میگم طبق تجربه...

ایشون تعادل روانی نداره کاملا دیوونست بد دهنم هست

من ادم دیدم تو عقد مثل مرغ عشق بودن الان دیگه اونجوری نیستن

این ک دو روز دیگه هر گوهی دلش خاست میخوره اونمقغ راه برگشت نداری پس فکری ب حال خودت بکن

ببین اسی فقط بهش بگو رو ب رو باهات صحبت میکنم رو ب رو ام کاملا با اعتماد ب نفس و آروم صحبت کن انگاری چت نکردید یه جوری رفتارشون نادیده بگیر ولی عیر مستقیم بهش بگو ک رفتارش بده بوده ب فکر جدایی هم نباش قانون الان همش با مرده شوهرت سنش هم کمه تجربه هم نداره و غرورشم زیاد باید باهاش راه بیای اگ زندگیت رو دوست داری مرد ها تو سن ۴۰ سالگی تازه عقلشون میاد سر جاش اونم بعصی ها ن همه شون 

پیشنهاد نمیکنم بمونی، و پیشنهاد نمیکنم جدابشی

ی جمله ب ی نفر گفتم بهم میگه تا ابد مدیونتم

بهش پیام بده که (حس میکنم نیاز دارم به اینکه فکرکنم درمورد رابطمون انگار تفاهم نداریم و سازگار نیستیم)

و بگو نیازه ی مدت از هم دور باشیم. این دودی دلتنگش میکنه ولی مطمئنم خیلی اخلاقش بهتر میشه. و این جمله خیلی خیلی میترسونتش.. اینجور آدم‌جدی و منطقی ب نظر میای ک میخای ازش فاصله بگیری و خوب فک کنی. بزار اون منتظر جوابت باشه چرا تو بهش بگی تو تعیین کننده رابطه باش.