2777
2789

دو ساله نامزدیم یا همون عقد هردومون هم همسنیم 22 خلاصه اول دعوارو میگم سر چی بود دیروز میخواست بره خونه یکی که اون فرد ادم خوبی نیس کل خانواده باهاش مشکل دارن بعد من بهش هرچی گفتم نرو اونجا گوش نکرد خلاصه منم ناراحت شدم که بعد یکساعت دیدم اومد خونمون دیگه منم اعصابم خراب بود پیش خانواده نشسته بودم اونم اومد کنارم حرف زد باهام من توجه نکردم بلند شدم رفتم خب حق داشتم اصلا به حرفای من گوش نمیده ناراحت شدم که اونم بعد دید من ناراحتم عصبانی شد رفت خونشون بعد دیشب پیام دادم جواب نداد بعد یکساعت دیدم جواب داد هرچی از دهنش در اومد بهم گفت کلا از من ایراد میگیره تا من ناراحت بشم میگه تو خیلی دعوا میکنی تو ارامش منو بهم میریزی من تو رابطه ارامش میخوام و فلان هیچوقت نشده من از یه چیزی ناراحت بشم این بیاد از دلم دربیاره بجاش  دعوا راه میندازه بعد خودش قهر میکنه ودیشب  در اخر هم بهم گفت میمونی یا تمومش کنیم بعد بهم وقت داده که فکر کنم که بمونیم یا تمومش کنیم شات ها زیادن زود میزارم بخونید بعد بگین چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتاتون سرتاسر مشکل هستید 

شمایی که هنوز نمیدونی ناراحت باشی هم نباید جلوی جمع حنی شده خانوادت بی محلی کنی 

به فرض اگر هم کسی نباشه،بی محلی کلا اشتباه هست 

میتونی توضیح بدی 

میتونی بگی من الان ناراحتم بذار اروم بشم حرف بزنیم 

اما قهر و فلان نه 

از این سمت شخص مقابل شما حق داره.

تو چت بحث نکنید.

و نوع صحبت کردن اون اقا هم افتضاح هست 

با کسی که نمیتونه محترم باشه سخته زندگی 

دوتاتون باید تغییر کنید.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)