2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس امتحانات نهایی رو چیکار کنمکی وقت میکنم اونارو بخونمکی تست بزنم🥲

ببین داستان انسانی با تجربی کاملا متفاوته اینجوری نیست که سوالات نهایی و کنکور از دو تا دنیای متفاوت باشه 

تو اگه تو انسانی نهایی رو خوب بخونی از پس تست ها هم برمیای کلا واسه انسانی اگه بتونی به صورت تشریحی کامل بخونی و در کنارش تست بزنی هم نهاییت اوکی میشه هم کنکور 

🏃🏻‍♀️

پس امتحانات نهایی رو چیکار کنمکی وقت میکنم اونارو بخونمکی تست بزنم🥲

همه همینجورین همه نهایی دارن کنکور دارن ولی میتونی روزاتو به قسمت های سه ساعته تقسیم کنی که حداقل دو ساعتش رو درس بخونی مثلا از شیش صبح تا ۹ صبح ریاضی اما وسطش استراحت کم هم کنی و از نه صبح تا دوازده مثلا شیمی و .... 

چجوری تست میزنی؟ کتابهای قلمچی گرفتی؟

خب ماز ثبت نام کن هم کلاس داره هم آزمون داره از هر درس حدودا ۳۰ درصد بزنی نهایی ها رو خوب بدی قبول میشیااا ۴۰ درصد فقط دوزادهم هست میتونی ترمیم بزنی اگه پشت کنکوری هستب

یعنی سال چهارمی که کنکور دادین قبول شدین؟ ایوول ماشاءالله واقعا روحیه میخواد پشت کنکور بودن خیلی فرس ...

نه سومی. زیاد سخت نبود فقط اینکه مجبور بودم خونه بمونم و فقطططط درس بخونم گاهی اعصابمو خورد میکرد. ممنون از لطف شما  

نمیدونم به دلم نیس انسانی🥲

پس بشین همین تجربی رو بخون نهایتا یه سال پشت کنکور هم بمون 

ولی حقیقتش اینه تو با رشته های تجربی خیلی بیشتر از انسانی پیشرفت میکنی

🏃🏻‍♀️