2777
2789
عنوان

موهام رو کراتین کردم یه سوال دارم

124 بازدید | 19 پست

موهام الان خیلی لخت و صافه اما اون درخشش و رو نداره و حس میکنم یکم خشکه ساقش ماسک داخل حموم‌ و شامپو مخصوص میزنم‌ اما یه ماسک یا روغن بدون سولفات میخوام‌ که بعد حموم بزنم و یکم موهام براق بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روغن ها همشون بدون سولفات انارگان بزنچطور بعد کراتین درخشش کم شده برا من خیلی زیادتر شد

نمیدونم یکم کدر شده من بعد حموم کامل موهام‌ رو سشوار میکشم و اون حالت براق و شاین اولیه رو نداره با روغن آرمان درست میشه؟

خواهرشوهرم موهاشو کراتینه کرد بعد دو سه سال به صورت سکه ای موهاش ریخت بعدش دسته دسته موهاش میریخت الانم وسط سرش به طرز وحشتناکی تاس کامل شده و از اون موقع من از کراتینه کردن میترسم

نمیدونم یکم کدر شده من بعد حموم کامل موهام‌ رو سشوار میکشم و اون حالت براق و شاین اولیه رو نداره با ...

من از کراتین کارم پرسیدم چه روغنی خوبه گفت ارگان

من خودم هیچی نمیزنم حتی ماسک و شامپوی مخصوص هن شاید هفته ای یک بار🫢

*آنی که از آدابِ ادب کرده سقوط*پاسخ چه دهی بهتر از اخلاق و سکوت*
روغن ارگان بزن گلم من خودم کراتین کارم پایین موهات خوب کار نشده خشکی ساقه داریدو سانت کوتاه کن

میخوام وقتی با سشوار خشک کردم روغن آرگان بزنم و برس حرارتی بکشم موهام رو رفتم پیشش حدودا ۵ سانت از موهام‌رو کوتاه کرد گفت موخوره هاتم گرفتم

خواهرشوهرم موهاشو کراتینه کرد بعد دو سه سال به صورت سکه ای موهاش ریخت بعدش دسته دسته موهاش میریخت ال ...

کراتین کارش بد بوده منکه سه ساله دارم انجام میدم و خیلی راضیم🫢

*آنی که از آدابِ ادب کرده سقوط*پاسخ چه دهی بهتر از اخلاق و سکوت*