2777
2789
عنوان

علوم تربیتی

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 95 پست
چجور جمع میکنن اخه ؟؟؟؟؟چه حرفایی میزنی ، اصلا گوش به این حاشیه ها و اخبار نده...اگه میخای موفق شی ک ...

چشم عزیزم فقط ازمومو برندارن میدونی آرزومه معلم بشم 😢امسال یکی از دوستام رو گرفتن وای آنقدر دوست دارم منم بتونم حداقل شانسشو داشته باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزمممم🥹😍😍اره دی دفترچه میاد ، اسفند برگزار میشه...توام میخای شرکت کنی؟؟

تو اینستا کلی پیج هست میگن برنامه ریزی میکنن نمونه سوالات و.... اونارو هم حتماً دنبال کن 

دخترا درسایی ک قرار میدن برای ازمون همون درسایی هستن ک رشته علوم تربیتی ها توی دانشگاه پاس میکنین

منابع روسرچ کن گوگل ببین عزیزم البته فک کنم برای سال قبل هست

اوسال شنیدم آخرین آزمونی هست که برگزار میشه و سال دیگه فقط از طریق کنکور هست

خب این بهتره. چون کسانی هستن که تو مدرسه   درسش اینقدر بد بود و دانشگاه آزاد رفت. ولی بعد فقط آزمون استخدامی رو داد چون فقط حفظیاتش خوب بود .  الان بیچاره دانش آموزانش. اولا کلی کتابها عوض شده دوما آزمونهای استخدامی از چند تا کتابه که ربطی به درس بچه ها نداره. همون بهتر با کنکور و همون که معدل هم تاثیر داره باشه

مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی  

خب این بهتره. چون کسانی هستن که تو مدرسه درسش اینقدر بد بود و دانشگاه آزاد رفت. ولی بعد فقط آزمون ...

ببین آزمون استخدامی از کنکور سخت تره ها به راحتی قبول نمیشی هفت خان رستمو باید رد کنی بعدم منابع مربوط به رشته تحصیلیت هست دیگه بعدم من خودم تومدرسه درسم عالی بوده الان چون بچه کوچیک دارم شرایط خوندن برای کنکور ندارم چه ربطی داره به اینکه استخدامی ها تنبلن😑