2777
2789
عنوان

علوم تربیتی

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 95 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی از زیر ۲۴ سالته ک کنکور فرهنگيان بده تا فوری بعر از قبولی استخدام بشی و حتی موقع دانشجویی هم ۱۰ ۱۲ تومن حقوق بهت میدن 

اگ بخای آزاد بخونی بعدش باید ازمون استخدامی بدی ک میگن اندازه موهای سرت ادم جمع میشه واسه ازمون شانست مثلا ۱ در ۱ میلیونه 

تا قبل از اینکه استخدام هم نشدی اولاش باید مدرسه های غیر دولتی با حقوق کم کار کنی مثلا ۵ تومن اینا

نظر من اینه بشین واسه فرهنگیان بخون ب محض قبولی استخدام میشی و حقوق دانشجوییی و کلی مزایای دیگه....

تا1405کمبود شدید معلمه.. خود فرهنگیان اصلا زیر ساختشو نداره به تنهایی کمبودا برطرف کنه.. الان اومده از طریق جذب نخبه ها ومعلمای خرید خدماتی ونهضتی و... کمبودا برطرف کنه در کنار ماده28تایکی دوسال اینده هست شاید ظرفیتا کم بشه.. اگه مخت میکشه حسابداری بخون هرجاهمیشه کارهست

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79

من خودم ترم ۵ علوم تربیتی ام یکی از استاد هایی ک دکترا داشتن و تو پذیرش بودن میگفتن انقدر معلم کمه ک فرهنگیان نمیتونه این همه کمبود رو پر کنه و این امتحانات هست همتون معلم میشین اگر پیگیرش بشین