2777
2789
عنوان

علوم تربیتی

347 بازدید | 95 پست

سلام بچه ها خوبین 

من بعد مدتها سرچ کردن تصمیم گرفتم رشته علوم تربیتی بخونم چون دوتا بچه کوچیک دارم بعد اینکه گفتن رشته آسونی هست و اینکه یه کورسوی امیدی داشتم که مثلا آزمون استخدامی قبول بشم حالا دیشب با دوستم که معلمه حرف زدم خیلی ناامید کرد منو که آزمون استخدامی رو قراره بردارن کلا و..... اینکه این رشته بازار کار نداره و..... گفت کیک درست کنی بهتره یا کالباس و سوسیس و.... ولی خیلی امیدوار شده بودم چون معلمی شغلی بود ک همیشه دوست داشتم و از لحاظ درسی هم راحت تر میتونستم پاس کنم😭 و.... بنظرتون ازمونو برمیدارن؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیشتر جذب معلمی از طریق قبولی در کنکور سراسری دانشگاه فرهنگیانه. درصدی هم از طریق آزمون استخدامی می گیرند، بیشتر برای مشاغل اجرایی و رشته هایی که هنوز تو دانشگاه فرهنگیان ایجاد نکردند. اگه شرط سنی داری و با دو تا بچه میتونی بخونی، انجامش بدی خیلی بهتره و یک شغل تضمینی داری. دانشگاه فرهنگیان چند ساله که هم جذبش بیشتر شده و هم با رتبه های پائین تر می گیرند.

آزمون استخدامی، سهمیه و پارتی بازی و ..... داره