همین که درباره خرج و مخارجشه فهمیدم اکثر اینجا تو شرایط مالی ضعیفن وگرنع اطراف من اینا خرج یه هفته شونم نمیشه و خیلی براشون عادیه ولی اینجا براشون زیاد و عجیب بود 🤷♀️اونم برای کسیکه همسرش وکیل دیگه کمم هست والا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من شخصا خودم هر موقع کارتم پره و خرید دارم و جای دیگه میرم عمرا اگه بیام تو سایت و دنبال تاپیک باشم .. هر موقع میام اینجا از مجبوریه بیکارم میام وقت بگذرونم . الانم اگه شما اینجایی خودتو از ما بدون کلاس نذار ..
بله ولی من میشناختمت و چند باری هم سراغت رو گرفتم ولی پیدات نکردم تا اینکه یه روز شانسی از طریق یکی از کاربرا فهمیدم برگشتی خیلی خوشحال شدم😍
الان اوضاع چجوره؟ یه شرح حال مختصر بده😂🌻
| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد | ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱
نه تا اونجا که من بودم نگفت فقط گفت ک اومده با اون اسم مستعاری ک این صداش میزده جستجو زده و تایپیکش اومده بالا و انگار زنه از زندگیشم راضی نبوده و گفتن چرا ده سال پیش نگرفتیش گفت چون خانوادم مخصوصن بابام راضی نبود و داخل این ده سالم زن نگرفت بود ولی زنه دوتا بچه داشت