همین که درباره خرج و مخارجشه فهمیدم اکثر اینجا تو شرایط مالی ضعیفن وگرنع اطراف من اینا خرج یه هفته شونم نمیشه و خیلی براشون عادیه ولی اینجا براشون زیاد و عجیب بود 🤷♀️اونم برای کسیکه همسرش وکیل دیگه کمم هست والا
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چون عشقشیم واگه برا ما خرج نکنه پس چیکار کنه چون برا عشقش باید خرج کنه 😁
خوش برگشتی سارا جان💕
| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد | ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱
با اونی ک ده سال پیش بوده رو الان داخل نی نی سایت شناسایی کرده
پسر بود؟
وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️ملتی که شادیهایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحماند... مگر اینجا شراب حرام نیست؟!گفت :هر آنچه که وارد دهان میشود شر نیست٬ آنچه از دهان بیرون می آید شر است... تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊
وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️ملتی که شادیهایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحماند... مگر اینجا شراب حرام نیست؟!گفت :هر آنچه که وارد دهان میشود شر نیست٬ آنچه از دهان بیرون می آید شر است... تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊