2777
2789
عنوان

کاش داداشم پزشکی قبول نشده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 61 پست
واسه همین چیزا پزشکی قبول نشدم،🥴🥴

این غلط می کرد سه سال ما رو درگیر کرد تا پزشکی قبول شد من حتی سیزده به در بیرون نرفتم 

هممون براش همه چیز کمک کردیم اخرش شد این 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا مامانم دارن سکته می کنن همه رو دق مرگ کرده کاش می مرد از دستش راحت می شدم خر فایده اش از این بی ...

خدا نکنه بمیره جوون نازنین پدرت محکم باهاش حرف بزنه اگه واقعا نمیخوای ادامه بدی برو سربازی برودنبال کار

پس چرا اصلا کنکور داد؟ درس خوند ؟ قبل کنکور هم اینجوربود؟

اصلا هیچ وقت این جور نبود مادر من سرطان داشت شیمی درمان می شد این همش کلش با کتاب بود 

الان معلوم نیست چش شده 

همه کار کردیم روانپزشک روانشناس 

مشاوره تحصیلی 

نذر 

دعا نویسی و...

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
خدا نکنه بمیره جوون نازنین پدرت محکم باهاش حرف بزنه اگه واقعا نمیخوای ادامه بدی برو سربازی برودنبال ...

گوسفند برای چرا جلوی این نمی ذارن 

از صبح تا شب فقط خوابه 

یه مسواک نمی زنه گوشاش پر چرکه 

تنبل بار اومده 

چه جوون نازنینی؟ بابام پیر شده مادرم پیر شده 

همه زندگیمون تیره شده 

اخرین بار یادمون نمیاد کی خندیدیم 

چشممش نزدن؟

زدن 

حتی دعا هم براش گرفتن 

خنده مون از وقتی قبول شد مرد 

از بس همه گفتن خوش به حال فلانی خوش به حالش 

روانشناس چی کفت ؟من یه پسر دارم از دبیرستان اینجوری شد قبول شما لش تنبل فقط بخور بخواب با دعا هم درست نشد این پسر من دق داد ولی دیگه الان بی خیال شدم یه موبایل دستش صبح تا شب اینستگرام  انشالله همه جوان‌ها هدایت بشن واقعا درد بزرگی هیچکس هم درکت نمی کنه

بدبخت قاطی کرده یه ترم مرخصی بگیرید خودشو جمع و جور کنه

مرخصی نمی دن می گن دیر اقدام کردید 

از طرفی ازمونش انلاینه استادا می گن یه روخونی کن تستی راحت می زنی

اصلا نگران نباش کمکت می کنیم 

همه می گن کمکت می کنیم 

این زده زیرش