2777
2789
عنوان

کاش داداشم پزشکی قبول نشده بود

852 بازدید | 61 پست

جگرمون رو خون کرده 

دانشگاه نمی ره همش خوابه یا دنبال دختر بازی 

از صبح تا شب لش کرده تو خونه 

هممون داریم دق مرگ می شیم 

با روانپزشک روانشناس با هرکسی که بگید صحبت کرده دارو گرفته ولی هیچ تغییری ایجاد نمی شه بابا مامانم دارن سکته می کنن

ترمش تموم شد می گه من نمی خوام درس بخونم می خوام برم سربازی 

بچه ها خودش درس خوند کسی مجبورش نکرد که پزشکی بره 

الانم مشکلش سختی رشته اش نیست

مشکلش الواتی هست و اینستاگردی 

خسته مون کرده 

تروخدا نفری یه صلوات بفرستید همه چیز درست بشه داداشم برگرده سردرسش

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ ربطی ب پزصکی داشت

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

وا😐برام سواله همچین بشری چطور درس خونده ؟چطور پزشکی آورده؟

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

خب چخ ربطی به پزشکی داشت الان

خودش کور کرد زندگی سه سال همه پا به پاش رفتیم جلو همه کار براش کردیم تا قبول شد 

حالا زده زیر همه چیز معلوم نیست داره چه گهی برای زندگیش می خوره 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
دیگه برنمیگرده پسرخاله منم همین بود دیگه برنگشت

بابا مامانم دارن سکته می کنن 

همه رو دق مرگ کرده 

کاش می مرد از دستش راحت می شدم 

خر فایده اش از این بیشتره از صبح تا شب خوابه بعدم مثل خر می خوره و تا یک شب فیلم گوش می ده