2777
2789
عنوان

کاش داداشم پزشکی قبول نشده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 61 پست
روانشناس چی کفت ؟من یه پسر دارم از دبیرستان اینجوری شد قبول شما لش تنبل فقط بخور بخواب با دعا هم درس ...

همه رو دق مرگ کرده بابام عمری نمی کنه 

روانشناس دارو داد داروهاش نمی خوره 

گه زده به زندگیش 

عاشق یه دختره انده ای هم شده 

دختره خرجش ماهی پنجاه تومن بیشتره 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
زدن حتی دعا هم براش گرفتن خنده مون از وقتی قبول شد مرد از بس همه گفتن خوش به حال فلانی خوش به حالش

پیش دعا نویس  و اینا نرید و پای اینجور چیزا رو 

به زندگیتون باز نکنید که بدتر میشه

فقط نظرش رو بگیرید(میدونی نظر گرفتن چیه؟) و اینکه تو خونتون زیاد قران بخونید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرخصی نمی دن می گن دیر اقدام کردید از طرفی ازمونش انلاینه استادا می گن یه روخونی کن تستی راحت می زنی ...

ب جهنم ک زده زیرش دربیاد بره سربازی بعد بره دنبال کار 

اینطور ک میگی عرضه نداره کار کنه اونموقع می‌فهمه چه غلطی کرده

دیگ چقد ما حرص خواهر برادرمونو بخوریم 

اصلا با عقل جور درنمیاد همچین آدمی پزشکی قبول شده باشه لابد یه مشگلی داره باشما

فقط کارش درس خوندن بود مادرم گوشت تیکه تیکه می کرد جلوش می ذاشت از حموم میومد مادرم لباس براش می ذاشت بند کفشش پدرم خم می شد می بست 

عادت کرد این جور شد 

روانپزشک گفت مشکل اولش این هست که مرد بار نیومده 

الان همون درس خوندنم انجام نمی ده 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
خب خرج دخترو رو از کجا میاره میده

پدر بدبخت من 

می خواد بره زندگیمون اتش بزنه 

اون وقت بابام همین خونه که کل دستاورد زندگیشه هم باید بده جای مهریه برای داداشم 

خب هم به این کاراش برسه هم دانشگاه بره بهش فشار نیارید من میفهمم الان دلش ازادی میخاد یا اینکه یکی دو ترم مرخصی بگیره خوب همه عقده هاشو خالی کنه برگرده به درسش اگرم رشتشو دوست نداره که بزارید انصراف بده راحت شه

پیش دعا نویس و اینا نرید و پای اینجور چیزا رو به زندگیتون باز نکنید که بدتر میشهفقط نظرش رو بگیرید( ...

گرفتیم گفتن نظرش خیلی سنگینه 

قران پخش کردیم نذر کردیم سوریه دعا چله هرچی که بگی 

هیچی به هیچی 

پدر بدبخت من می خواد بره زندگیمون اتش بزنه اون وقت بابام همین خونه که کل دستاورد زندگیشه هم باید بده ...

بابا ولش کنید خرجش هم ندین بگید هری

هر غلطی دوست داری بکن 

منم داداشم همینه تقریبا همیشه داریم گندکاریاشو ماست مالی میکنیم و هیچوقت آدم نشد ( ما هم ادمیم چقد دیگ خودمونو درگیرشون کنیم)

خب هم به این کاراش برسه هم دانشگاه بره بهش فشار نیارید من میفهمم الان دلش ازادی میخاد یا اینکه یکی د ...

ببین پیج فیک یه پسره عکس انده گذاشته بود نزدیک چهارمیلیون سرش کلاه گذاشت 

اگر کارتش بیشتر پول داشت که اون شب هرچی بود زندگیمون می داد می رفت 

نه بلد نیست تفریح درست کنه نه بلده دنبال کار بره نه درس بخونه 

بابا ولش کنید خرجش هم ندین بگید هریهر غلطی دوست داری بکن منم داداشم همینه تقریبا همیشه داریم گندکاری ...

دقیقا بابام چقدر مرخصی بگیره 

من چقدر از درسم بزنم 

تو دانشگاه گریه کردم جلوی همه از فشار 

ببین پیج فیک یه پسره عکس انده گذاشته بود نزدیک چهارمیلیون سرش کلاه گذاشت اگر کارتش بیشتر پول داشت که ...

عزیزم من خودم چهارسال کنکور دادم من درکش میکنم اون مشکل پیدا کرده من مشاور بهم گفت افسردگی شدید گرفتم نیاز به درمان دارویی داره داروهاشو حل کنید بدین بهش بخوره ولی به هیچ عنوان بخاطر رشتش بهش فشار نیارین اگر نمیخاد انصراف بده بجاش بفکر حال روحیش باشین توروخدا اون الان داغونه دست خودش نیست 

دقیقا بابام چقدر مرخصی بگیره من چقدر از درسم بزنم تو دانشگاه گریه کردم جلوی همه از فشار

میدونم چی میگی 

انقد فشار روت بوده ک زدی زیر گریه

تاپیکامو بخونی میبینی منم چه خواهر برادر عتیقه ای دارم 

اسی من دارم سعی میکنم با خودم بگم تک فرزندم و خودم زندگیمو جلو ببرم هرچی حرص خوردم درست نشد ( بیا حداقل زندگی خودمون رو خراب نکنیم)