2777
2789
عنوان

مادرای خوش برخورد فقط بیان( بداخلاقا نیاد حوصله جواب دادن ندارم 🥲)

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 99 پست
به چ حقی میگی انقدر راحت میگی لیاقت بچه دار شدن نداری با هر کسی مثل خودش باید رفتار کرد ، اخلاق نداش ...

چی میگی بابا 

برو دوباره بخون 

توصیه بود. خدا شفات بده سواد خوندن نداری تاپیک نزن 

اها اینها برمی گرده به اصول تربیتی بچه باید باهاش حرف بزنه و توصیح بده که رفتارش اشتباه اون الان بای ...

اره بابا از صبح تا شب با همدیگه حرف میزنن 

انقدر روی تربیتش حساسه و بهش میرسه 

من فقط ترسیدم و نگرانم🥺 

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایکم کنید😄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تمام کسایی که میگن ن بچه بد اخ خودشون ی خلعی دارن و اینکه بزرگ میشه ول می‌کنه فلانی مادرش ول ک ...

مرسی از متن خوبی که برام نوشتی 🌸🌸🌸

بچه خوبه نمک زندگیه ب قول قدیمیا ،ولی بنظرم ی بچه کافیه چون بچه اونقدر ارزش نداره ک خودتو و بدنتو ،ا ...

خداحفظش کنه🌸

عزیزم مگه بچه رو میاریم به بردگی بکشیم باورم نمیشه هنوز تفکرات این وجود داره که بچه بیاد عصای کوری پ ...

کجا متن من این نوشته شده 

نه خدایی اسکرین بگیر بذار  

شاید هم این تفکر خودتونه که اینجوری از تاپیک من اینو برداشت کردین من گفتم ازم راضی باشه و شادیشو باهام شریک باشه و بهم سر بزنه نه اینکه کلفتی کنه من خودمو از الان برای خانه سالمندان اماده کردم البته دور از جون هممون

مرسی از متن خوبی که برام نوشتی 🌸🌸🌸

خواهش میکنم گلم خودت قشنگ برای مادر شدن آماده کن بعد اقدام کن ب قشنگی های بچه فکر کن ی جوحو کوچولو از جنس خودت و شوهرت کلی شیرین بازی داره بهت میگه مامان البته گریه و شب بیداری اینا هست ولی با ی خنده و شیرین کاری بچه یادت می‌ره 

گوزل اسم به ترکی یعنی زیبا قشنگ عالی ظریف 🤤💜

چی میگی بابا برو دوباره بخون توصیه بود. خدا شفات بده سواد خوندن نداری تاپیک نزن

خیلی بد حرف میزنی یکم روی رفتارت کار کن 

سواد نوشتن نداری کامنت نده خدا شما روهم شفا بده

خواهش میکنم گلم خودت قشنگ برای مادر شدن آماده کن بعد اقدام کن ب قشنگی های بچه فکر کن ی جوحو کوچولو ا ...

مرسی واقعا ازت ممنونم خیلی خوب بهم روحیه دادی

مرسی واقعا ازت ممنونم خیلی خوب بهم روحیه دادی

اگر تازه ازدواج کردی فعلا یکم وقت بده ب خودت و شوهرت بچرخید هر کاری میخوای بکن تو دلت نمونه بعداً هر وقت حس کردی ک نیاز داری دیگه خونتون نیاز داره ب صدای بچه اقدام کن فقط عجله نکن آماده باشید بعدا

گوزل اسم به ترکی یعنی زیبا قشنگ عالی ظریف 🤤💜

اگر تازه ازدواج کردی فعلا یکم وقت بده ب خودت و شوهرت بچرخید هر کاری میخوای بکن تو دلت نمونه بعداً هر ...

چشم حتما خیلی ازتون ممنونم

اره بابا از صبح تا شب با همدیگه حرف میزنن انقدر روی تربیتش حساسه و بهش میرسه من فقط ترسیدم و نگرانم� ...

این چیزا پیش میاد بچه تا اشتباه نکنه یاد نمی گیره درست چیه غلط چیه

من هم قبل اینکه باردار بشم میگفتم از بچم هیچ انتظاری ندارم وجودش برام مهمه همین که بچه من هست من بهش عشق بدم کافیه ولی الاک که دخترم ۴سالش هست وقتی به باباش محبت میکنه دلم میگیره که چرا منو تحویل نمیگیره چون باباش شب برمیگرده خونه دیگه ت

وقت خواب بااون وقت میگذرونه ...منظورم اینکه شاید در اینده انتظار هم داشته باشیم

کجا متن من این نوشته شده نه خدایی اسکرین بگیر بذار شاید هم این تفکر خودتونه که اینجوری از تاپیک من ...

اونجا که نوشته ازدواج‌میکنه میره پی زندگیش 

نه به نه فرار تا اخر عمر کنیزی مارو بکنه

فقط لطف خدا