2777
2789
عنوان

مادرای خوش برخورد فقط بیان( بداخلاقا نیاد حوصله جواب دادن ندارم 🥲)

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 99 پست

ببین هیچوقت جنس آدم راضی نیست همیشه خدا ناراضیه. اگر میخوای از الان به این فکر کنی که در آینده بچه ام از من ناراضی باشه چکار کنم باید قید بچه دار شدن رو بزنی . دو روز دیگه سر  اینکه یه عروسک اضافه میخواد در حالیکه اتاقش پر عروسکه  با خودت میگی نکنه واسش نخرم بچه ام بعدا عقده بشه واسش  حالا یه عروسک چی میشه همینجوری ادامه میدی و بچه هم ضعف تو رو میفهمه و تا آخر عمر ول کن نیست دو روز دیگه سر ارث و میراث همین روش رو پیش میگیره.. برو بپرس چرا از والدینت ناراضی هستی و از والدین هم بپرس . این جور افکار رو بزار کنار  وگرنه نمی تونی بچه بزرگ کنی چون همیشه عذاب وجدان داری...اگه مادرا و پدرامون یه جاهایی اشتباه کردن ما میتونیم درس بگیریم و برای بچه مون انجام ندیم. مثلا اگر بین بچه ها فرق گذاشتن ما بین بچه هامون فرق نزاریم

وصال او ز عمر جاودانه به   خداوندا مرا آن ده که آن به
اره من خودم کامل پذیرفتم که بچه میخوام و دوست دارم کامنتا رو ک دیدم حس میکنم اگه برای بچه ام کافی نب ...

اینجا خیلی انرژی منفی میدن.اصلا اینجور نیس وقتی بچتو بغل کردی جونتم براش میدی 

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قدردانی یعنی چی ؟ یعنی اینکه هوام رو داشته باشن و بهم سرویس بدن ؟ در صورتی که این مساله باعث بشه از ...

نه اصلا حرف منو متوجه نشدی 

بچه خواهرم میخواست بره تولد فقط نزدیک ۳ میلیون احیم براش لباس خرید و ۲۰۰ گذاشت تو پاکت بره هدیه بده بکتند که چقدر رفت و گشت مه براش لباس قشنگ و مد روز بگیره

تو تولد همه کادو های خفن داده بودن 

پسر خواهرم از دست مامانش عصبی شده بود 

خواهرم چیزی بهش نگفت اما بچه خواهرم اصلا قدردان محبت مادرش نبود

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایکم کنید😄

وقتی یاد بگیری عزت نفست بالا باشه و حال درونیت خوب باشه و خودتو دوست داشته باشی و با خودت ارزشمند رقتار کنی و بدونی که فقط و فقط خداوند منبع عشق و روزی تو هستش دیگه همه ی کاراتو برای رضای خداوند انجام میدی و از هیچکسی انتظار پاداش و تشکر نخواهی داشت.اونوقت خداوند همه دنیارو رام تو میکنه!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

این دیگه بستگی به تربیت پدر و مادر داره

هر بچه ای رو ک دیدم ناراضی بوده چ بزرگ چ کوچیک با همه نوع تربیت هم دیدم

نه اصلا حرف منو متوجه نشدی بچه خواهرم میخواست بره تولد فقط نزدیک ۳ میلیون احیم براش لباس خرید و ۲۰۰ ...

اها 

اینها برمی گرده به اصول تربیتی بچه 

باید باهاش حرف بزنه و توصیح بده که رفتارش اشتباه 

اون الان باید یاد بگیره تا فردا رفت تو جامعه طلبکار نباشه از همه 

اینجوری نیست که ناراضی باشن

تو سن نوجوونی یکم متفاوت میشیم ولی حتی وقتی بیان نمیکنیم مادر پدرمون رو واقعا دوست داریم 

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

عزیزم تمام کسایی که میگن ن بچه بد اخ خودشون ی خلعی دارن و اینکه بزرگ میشه ول می‌کنه فلانی مادرش ول کرد فلان کرد این حرفا ولش کن همه چی برمیگرده به خودت و تربیتت مگه همه اولاد ناصالح و خلافن اولاد صالح و خوب هم داریم خودت مگه مامانت ول کردی انشالله خدا کمک کنه بهت بچه صالح بده و خودتم خوب و عاشقانه تربیت اش کنی و اینکه اصلا نباید انتظار داشت از بچه بلاخره اونم مثل ما قرار زندگی داشته باشه 

گوزل اسم به ترکی یعنی زیبا قشنگ عالی ظریف 🤤💜

ببین اسی من دوتا بچه دارم گاهی اینقدر خسته و کلافه میشم که میگم بچه برا چیم بود میگم اصلأ کاش ازدواج نکرده بودم 

ولی اون فقط یه لحظه ست و بخاطر خستگی وعصبانیته 

من الا سر کارم پسرم اومد یه کاغذ داد دستم گفت این نامه ست واسه تو 

بازش کردم دیدم نوشته مادر دوست دارم  ببین خستگی از تنم رفت بچه هم درد سرای خودشو داذه هم لذت 

ماهم یه زمانی بچه بودیم وبدست پدرو مادرمون بزرگ شدیم 

دنیا همینه ما میریم بچه هامیمونن اونام روزی پدرو مادر میشن اونا میرن بچه هاشون میمونن و نسل انسان اینجوری ادامه پیدا میکنه 

اگه آدما بخوان اینجوری فکر کننکه بچه ناراضیه یه روز تنهامون میذاره پس پدرو مادرامونم نباید بچه میاوردن 

به قسمت لذت مادر شدنش فکر کن

خدا سلامتی بده انشالله. واقعا همه بد نمیشن. خیلی ها برای رضای خدا کار انجام میدن.ولی از این نسل جدید ...

ممنونم.

چی بگم والا،واقعا فرق میکنن با ماها،شوهرمم همیشه میگه ما به پدرمادرمون برسیم خدا میبینه فردا بچه های خودمونم خوب رفتار میکنن باهامون.تا ببینیم چی میشه

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
ب نظرم مادر شدن قشنگ ترین حس دنیاست ببین من الان دخترم من و پدرشو خیلی دوست داره و من کیف میکنم وقتی ...

مرسی چ روحیه خوبی بهم دادی🥹🌸

بچه خوبه نمک زندگیه ب قول قدیمیا ،ولی بنظرم ی بچه کافیه چون بچه اونقدر ارزش نداره ک خودتو و بدنتو ،انرژیتو بزاری براش اخرسرهم ازت طلبکار باشه 

خودمم ی دختر دارم و دیگه قصد بچه دار شدن ندارم 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ (وگرنه فحشه ک نثارت میکنم فهمیدی نر الدنگ)