2777
2789
عنوان

چرا همه زن هارو به سمت استقلال مالی سوق میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 75 پست
سه تا بچه رو با یک حقوق میشه راه برد ؟

وقتی خدای ثروت باشم ولی حال دلم بد باشه چه فایده 

ارزش من مادر شدن بود و هست 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای خواهر همه پشیمونن.خواهر من به قول شما فقط به تحصیلات و اینا فکر کرد .دیر ازدواج کرد دیر بچه دار شد الان بچه اولش تو ۲۸سالگی دومش تو ۳۳سالگی دنیا اومد.همش میگه فاصلم باهاشون زیاده اشتباه کردم چرا انقدر رفتم دنبال درس و اینا چخبر بود مگه.الانم با دو تا بچه اصلا نمیتونه بره بیرون کار کنه و میگه بیخودی اینهمه دوییدم.تو عروسیشون پیرم دیگه و اینا

من دیپلم گرفتم ازدواج کردم ۲۰سالگیم بچم دنیا اومد ولی همیشه حسرت درس خوندن تو دلمه.دیگه نه پول شو دارم ادامه بدم نه حوصلشو.حسودیم میشه به زنایی که شاغل ان و درآمد دارن.

منظورم اینه هر کدوم خوبی و بدی هایی دارن

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
خب میگم متناسب با اولویت هرکس ارزش گذاری کنن نه که همه رو بخوان به زور مستقل کنن

چجوری با زور شما رو مستقل کردند ؟ 

دولت و نصف ملت که به زور میخوان همه رو خانه دار و مادر چند تا بچه کنن و به بهشت سوق بدن چرا زور اونا نچربید به این مستقل شدن ؟ 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
عزیزم اگر تو کار نکنی اون بچه ها از کجا بیارن بخورن و خرج کنن با این گرونی

اگه حالمم خوب نباشه حال بچه هامم خوب نیس .

من ۸ سال مسیری و رفتم که حس آرامش و خوبی نداد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا خوب بودن یا بد بودن بچه ها به کنار شما بهتره اول روی ادب خودت کار کنی تا لااقل یه بچه مودب در آ ...

نگران نباش من هیچ وقت بچه نمیارم و اگر یه روز بیارم روزی میارم که خودم کاملا از هر لحاظ موفق باشم 

هر جور دوست داری زندگی کن

( درصد کمی از آدما نود سال زندگی می کنند . مابقی یکسال را نود بار تکرار می کنند ) این کاربری رو امروز یعنی 1403/3/3 ایجاد می کنم و قراره یه نسخه بهتر من ازش استفاده کنه    
عزیزم تاپیک اخرما بخونی متوجه میشیمن خودم ارشد دارم مهندسم شوهرم اجازه اشتغال بهم نداد و با همین محر ...

خب استقلال مالی و شغل جزو ارزش های شما بود و هست و همسرتون حق نداشته اینو از شما سلب کنه . ولی جزو ارزش های من نبود و نیس 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چجوری با زور شما رو مستقل کردند ؟ دولت و نصف ملت که به زور میخوان همه رو خانه دار و مادر چند تا بچه ...

دقیقا به نکته خوبی اشاره کردی

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
کاری ندارهاز امسال، سالی یدونه بچه بیارتا ۱۰ سال اینده ۱۰ًتا بچه داری و ارزشهات حسابی زیاد میشن

دیگه بالای سی سال میشم و سال بگذره تخمک ضعیف میشه . و وقتی ۴۰ ساله شم بچه آخر دو سالشه در بهترین شرایط 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب راست می گم ب خدا زندگی فقط بچه بدنیا آوردن و ازدواح نیست اصلا نباید واسه این چیزا ناراحت شد بگی و ...

نه من زهر نمیکنم ولی مثلا منی که ۲۲ سالم بود ازدواج کردم به نطرم بایستی زودتر بچه دار بشم 

به اجبار کسی هم سر کار نبودم به میل خودم بود و منی که شوهرم همه چی در اختیارم گذاشت میتونستم زودتر بچه دار بشم

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
من تا حالا ندیدم کسی رو ب کار علاقه نداشته باشه و ب زور بره فامیلامون اصلا شاغل بودن رو چندتاشون دوس ...

ببین یه شعار تو ذهن همه انداختن « همه باید مستقل شن»

من میگم قید همه باید حذف شه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیگه بالای سی سال میشم و سال بگذره تخمک ضعیف میشه . و وقتی ۴۰ ساله شم بچه آخر دو سالشه در بهترین شرا ...

اشکال نداره

وقتی برات ارزش هستن

ادامه بده تا جایی که جون داری، زایمان کن

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️