2777
2789

همش میگم بدهی فلانیو بدم .فلان وقت چکته .اجاره مغازرو بده .چرا پولی ک برا اجاره بودو خرج کردی .فلان قرضو چجوری میدی همش میشینم غصه اینچیزارو میخورم شوهرمم نمک نشناسه همشم سربالا حرف میزنه بااینکه فقط خوبیشو میگم.هیچوقتم پول برامن نداره فکر ذکرم شده اینا خوش گذرونی ندارم ی رستوران کافه ارایشگاه هیچجا نمیرم زندگی نمیکنم شما چطو بیخیالید ب اینچیزا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون وظیفه زن نیست 

و تو اینجور مسائل بیخیالم، چیزی ک مال مَرده، مال مرده

البته ما نامزدیم هنوز 

ولی این روش شما مادری کردنه عزیزم 

دوبار ک اشتباه کرد و ضرر کرد میفهمه خودش باید کارشو درست انجام بده

... 🤍🦋

اشتباه میکنی ، بذار به حال خودش ، اصلا ذهن و روحیات زن و مرد فرق داره میبینی یکی کلی بدهی داره عین خیالش نیست بشکن میزنه ، مردا یه جوری بین خودشون این چیزا رو حل و فصل میکنن ، گفتن و کنترل کردن اعصابشون رو به هم میریزه اونا مثل ما نیستن مغزشون فرق داره

تو فقط نیازهای خونه و خودت رو بگو به بقیه کار نداشته باش اونم اندازه درامدش جلو میبره زندگی رو

ذهن زن نباید درگیر این چیزا باشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
واقعا اخه پولم بخام باز بهرحال اینارو بهونه میکنه و میگ ندارم

خب بهونه میکنه حقتو ازش نخوای 

احتمالا قبلا خیلی قناعت کردی میگه میتونه با کمترین پول زندگی کنه 

شاید خودت پرروش کردی که پولشو برات خرج نکنه 

من مثل شما بودم یا این اختلاف که همه چیز دست خودم بود

از حساب های سپرده تا مالکیت‌ هر آنچه داشتیم و چون بهم اعتماد کرده بود حتی یک ریال این ور اون ور نمیکردم و سعی داشتم هزینه نکنم که مرتب پول رو پول بیاد 

ولی بعد از یه مشکل حقوقی مربوط به یکی از دارایی هامون و شکایت و دادگاه بازی طرف قراردادمون واقعا دیگه از ادامه ی اون روند خسته شدم 

بیشتر تعهدات قبلیم رو سپردم به همسرم و بجاش دارم زندگی می کنم ،برای خودم خرج می‌کنم ، راحت تر و بی دغدغه تر شدم

در کل حسم بهتره