2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای هر 4 نفر یک پیمانه برنج  نیم دانه به ازای هر 1 پیمانه برنج نیم دانه دو پیمانه شکر.نصف پیمانه گلاب.نصف پیمانه خلال بادام.دو قاشق عرق هل.زعفران به مقدار لازم

برنج رو از شب قبل خیس کن. فردا با 4 پیمانه آب بزار سر گاز.بعد که برنج شکفت اگر آب کم بود چشمی اضافه کن.شکر رو بریز.بعد که شکر حل شد زعفران بریز بعد یه ربی دم کنی بزار.اخر سر گلاب و عرق هل و خلال بادام اضافه کن.بعد از کشیدن با دارچین و خلال بادام تزئین کن.

پ ن.کره هم در حین پخت بریز.

این مواد برای 4 نفر بود

و نوش جان

نصیحت امشب:واسه آدم هایی وقت بذاریدکه پدر و مادرشون واسه تربیتشونوقت گذاشته باشن.

برنج با اب خالی باید چند ساعت خیس کنی 

بعد بزاری بپزه برنج که لاز سد زعفرون دم شده بریز بعد شکر بریز  اگر اول شکر بزنی رنگ نمیگیره    خلال ام با گلاب خیس کن اضافه کن 

برن تو اینستا که قشنگ تصویری ببینی چطوری باشه که اب نندازه

ب برنج نمک نمیزنی ؟

چرا نمک که لازمه یادم رفت بنویسم

نمک هم به میزان لازم بریز

خـدای‌قشنگم♥️گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت میکنند🍃تاپیک مذهبی و دعا تگم کنین ممنون.و لطفا برای رسیدن به خواسته هام یه حمد بخونین یا صلوات ،ان شاءالله حاجت روا بشید

من برنج نیم دونه میخرم یک شب میزارم خیس بخوره

برنج رو با چند لیوان آب و نمک میزارم رو شعله متوسط 

هل و دارچین رو با آبجوش میریزیم تو یه لیوان ، و به برنج اضافه میکنم + گلاب+ زعفران دم کرده + کره + خلال بادام( خلال بادام رو چند ساعت تو گلاب بخیسون نرم شه و معطر)

و برنج ها که کمی پخته شد شکر رو اضافه میکنم 

من شکر رو به اندازه برنج میریزم تقریبا

مثلاً یه لیوان برنج ریختم یه لیوان هم شکر میریزم

و شعله رو کم میکنم در اخر

خـدای‌قشنگم♥️گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت میکنند🍃تاپیک مذهبی و دعا تگم کنین ممنون.و لطفا برای رسیدن به خواسته هام یه حمد بخونین یا صلوات ،ان شاءالله حاجت روا بشید

نذری درست کردی به یادمون باش

دعامون کن

قبول باشه عزیزم