دوستام پنج هفته مه ۳۶ سالمه هیچ وقت قصد بارداری نداشتم پنج سال جلوگیری کردم با جلوگیری کاملا ناخواسته باردار شدم مستاجریم ماشین نداریم هیچ بیمه ای نیستیم رفتم دکتر گفت با اضافه وزن و تنبلی تخمدان شدید و این سن خیلی حیفه بندازی شوهرم روزای اول فهمید خیلی ذوق کرد ولی وقتی منطقی باهاش حرف زدم هزینه هاش زیاده و بیمه نداریم نمی تونیم هیچ پس اندازی نداریم قبول کرد ولی انگار افسرده شد و دپرس شوهرم هرازگاهی افسرده. میشه به خاطر مشکلات کلا شخصیت ناامیدی داره اصلا آدم امیدوار و تلاشگری نیست خواهر بزرگم میگه اگه بیاری خودت باید بری سر کار مسئولیتش میوفته رو خودت به نظرتون چی کار کنم اگه نیارم دیگه هیچ وقت نمیارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حتی اگه مجبور بشی خودت سر کار بری باز هم فکر سقط نکن
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮