2777
2789
عنوان

باردار شدم

709 بازدید | 69 پست

دوستام پنج هفته مه ۳۶ سالمه هیچ وقت قصد بارداری نداشتم پنج سال جلوگیری کردم با جلوگیری کاملا ناخواسته باردار شدم مستاجریم ماشین نداریم هیچ بیمه ای نیستیم رفتم دکتر گفت با اضافه وزن و تنبلی تخمدان شدید و این سن خیلی حیفه بندازی شوهرم روزای اول فهمید خیلی ذوق کرد ولی وقتی منطقی باهاش حرف زدم هزینه هاش زیاده و بیمه نداریم نمی تونیم هیچ پس اندازی نداریم قبول کرد ولی انگار افسرده شد و دپرس شوهرم هرازگاهی افسرده. میشه به خاطر مشکلات کلا شخصیت ناامیدی داره  اصلا آدم امیدوار و تلاشگری نیست خواهر بزرگم میگه اگه بیاری خودت باید بری سر کار مسئولیتش میوفته رو خودت به نظرتون چی کار کنم اگه نیارم دیگه هیچ وقت نمیارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالاکه اومده جونشونگیرشایدانگیزه شدبراشوهرت بیشترتلاش کنه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

اون موقع که داشتی عشق و حال میکردی بایدفکر اینجارو میکردی 

نه الان که دیگه بارداری 

بلایی سربچه بیاری خدا تا ابد داغ بچه رو بدلت که میزاره هیچ 

تاوان سنگینی میدی یه آدم روبکشی

هر بژی کورد

چقدر دلم برای بچه ای که نیومده نمی خوای سوخت

حرف خواهرتو ول کن

تا عمر داری حسرت میخوری

خبلیا شرایط شما رو دارن

حالا که شده و باردار شدی

واقعا حیفه

حتی اگه مجبور بشی خودت سر کار بری باز هم فکر سقط نکن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮