2777
2789
عنوان

دانشجو پرستاریم تو فکر انصرافم چه کاری درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 2107 بازدید | 182 پست
اگه این رتبه واسه اینه که درس نخوندیاره

اره نخوندم دریغ از یک هفته بااینکه مدرسم غیر انتفاعی بود🤯

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه پزشکی رو راضین کاملا میگن ازاد هم اوردی میفرسایمت فقط انصراف بده

خب بنظرت پزشکی می ارزه؟جز جایگاه اجتماعی بالاتر پزشکی هیچی بیشتر از پرستاری نداره.دایی من پزشکه میگه حقوقمون 15 تومنه با اضافه کاری و کارانه میشه 30.خب پرستار با نصف زحمت پزشکی بیشتر از اینو درمیاره

آره خب بعضی چیزا قسمته واقعا مخصوصا اون سن انتخاب رشته که ادم خیلی درست و غلط نمیدونه چیه

دقیقا من خیلی درگیر بودم کلا واسه انتخاب رشته خودمم یکم وسواس دارم واسم خیلی فرسایشی شده بود همش ذهنم درگیر بود

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

من احتمال زیاد اره تکلیفمو با خانواده امروز معلوم کنم میوفتم دنبال کاراش

انشاالله که موفق باشی❤️

من احتمال زیاد اره تکلیفمو با خانواده امروز معلوم کنم میوفتم دنبال کاراش

فعلا انصراف نده مرخصیم نگیر یکی دو هفته امتحانی در کنار دانشگاه درس بخون اصلا ببین میتونی.نقد و به نسیه نده.اگه دیدی اوضاع خوبه دو سه روز قبل ثبت نام کنکور برو مرخصی بگیر یا انصراف بده

خب بنظرت پزشکی می ارزه؟جز جایگاه اجتماعی بالاتر پزشکی هیچی بیشتر از پرستاری نداره.دایی من پزشکه میگه ...

عزیزم بالاتر گفتم از نظر مالی مشکلی ندارم خانوادم کاملا ساپورت میکنن اما کی از رفاه بیشتر بدش میاد پس حرف شمام درسته 

و به نظرم پزشکی نمی ارزه اما در حال حاضر انتخاب بین بد و بدتره واسم 

یه جوری حرف میزنم انگار میگن تو رو دا بیا پزشکی اول قبول شم بعد بگم نمیارزه  

کاربری دست 98348نفره

همینو بگو

من هم خودم پرستارم هم همسرم من که یه جا کار یه بیمارستان سبک حدودا هر ماه 9 تا شب می رم همسرم یک جا ای سی یو کاره حدودا 14 شب ماهی می ره و جای دیگه ش زو تدریس می کنه حدود 70.80 می شه روی هم رفته اگه واقعا علاقه داشته باشی این جوری نیست که بعد شیفت رسسسما زندکی نکنی من دیرپز عصر و شب بودم الانم می خوام ناهاراماده کنم سالم و زنده م 

از طرفی برادرم و خانمش پزشکن یعنی جی پی ان بعد از طرحشون مهاحرت کردن المان که گویا انچنان رضایت ندارن به جز تجویز دارو کار تزریقات و کل پروسیجرهای تهاجمی رو خودشون انجام می دن بخور و بخواب نیست و واقعا کاره

تایمی هم مه ایران بودن همسر من از 1 شیفتش 17.18 تومن بود درامدش برادر من 15 روز کلا شیفت و بقیه ی ماه رو اف پزشک معدن بود و 25 بود دریافتیش

واقعیت اینه پزشکی بی جی پی بودن اصصصلا نمی ارزه حتی از نظر درامدی مگه این که رزیدنتی یه رشته ی پردرامد جراحی بری درغیر این صورت اون جوری که فکر کنی خیلی رفاه و این داستانا برای همه نیستش ولی خب دندان اوضاعش فرق می کنه دیگه خودت می دونی

عزیزم بالاتر گفتم از نظر مالی مشکلی ندارم خانوادم کاملا ساپورت میکنن اما کی از رفاه بیشتر بدش میاد پ ...

من خانوادتو نمیگم خودتو میگم کلا. چون بالاخره یروزی قراره مستقل بشی و با اون حقوق زندگی کنی.پزشکی نمی ارزه دندون خوبه به فکر دندون باش

همچنین تو ام

❤️🫂

من هم خودم پرستارم هم همسرم من که یه جا کار یه بیمارستان سبک حدودا هر ماه 9 تا شب می رم همسرم یک جا ...

مرسی که وقت گذاشتی و تایپ کردی حرفات کمک کننده بود برام

کاربری دست 98348نفره