2777
2789
عنوان

دانشجو پرستاریم تو فکر انصرافم چه کاری درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 2143 بازدید | 182 پست
مثل اینکه فعلا دقیق معلوم نیس یازدهم باشه یا نه

نه هست.خودشونم گفتن اگر تغییری باشه واسه 405 به بعده.سر اینکه شاید یازدهم نباشه انصراف ندی خودتو بدبخت کنی.مطمئن باش امسال تغییری نمیدن چون دانش اموزا کامل جلو اومدن ثبت نام کنکورم نزدیک دی ماهه.البته خودشونم کامل گفتن هر تغییری باشه کلا واسه 404 اعمال نمیشه

سنم کمه ترم اولم پارسال اولین کنکورم بود

پس همسن منی من حتی پرستاری نیاوردم

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی بنظرم تو مشکلی با پرستاری نداری این خانوادتن که حس کافی بودنو بخاطر پرستاری خوندن به تو نمیدن

اصلا نمیتونی تصور کنی جو خونه چطوره 

انگار من مردم روشون نمیشه هیچ جا برننکنه یکی از رشته و درس من بپرسه

کاربری دست 98348نفره

اخی چه خوب که رفتی🤩منم چون بخاطر محرومیت دولتی انتخاب رشته نکردم آزاد آوردم اونم تهران که شهر خودم ...

آره هزینه ها زیاد میشد

منم ازاد تهران اوردم ولی خودمم تهران بودم خلاصه پول ترم اولو یجوری جور کردم تا بابام ترم های بعدو داد

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
دیگه بدترین حالت اینه نمیشه به اخرش فکر نکن منم میخوام خودمو به بیخیالی بزنم و باز کنکور بدم نهایتش ...

اخه میدونی مشکل چیه اینکه ما آخرین بار فرصت ترمیم دوازدهم داریم یعنی عملا فقط همین یک سال میتونم پشت بمونم همین استرسمو چند برابر کرده و نمیزاره بخونم

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

اصلا نمیتونی تصور کنی جو خونه چطوره انگار من مردم روشون نمیشه هیچ جا برننکنه یکی از رشته و درس من بپ ...

فقط اینو بهت بگم که این خانواده اگر اینجورین کلا هیچوقت قرار نیست از تو کامل راضی بشن فردا کنکورم بدی خدایی نکرده نشه بدتر میزنن تو سرت شهر دور و کوچیکم قبول شی باز میزنن تو سرت.به خودت فکر کن بنظرم و اصلا به هیچکس اهمیت نده خودت ببین چی میخوای

آره هزینه ها زیاد میشدمنم ازاد تهران اوردم ولی خودمم تهران بودم خلاصه پول ترم اولو یجوری جور کردم تا ...

چه خوب واقعا من تهران مرکز آوردم اما خب قسمت نبود دیگ خخ

اخه میدونی مشکل چیه اینکه ما آخرین بار فرصت ترمیم دوازدهم داریم یعنی عملا فقط همین یک سال میتونم پشت ...

کی تا 405 زندس که تو به فکر فرصت ترمیمشی 

من جای ت بودم یه لحظه دو دل نمیشدم بابا حوصله داری بخوای یه سال دیگه خودتو از همه عقب بندازی

کاربری دست 98348نفره

یه جوری گفتی فک کردم ده ساله پشت کنکوری بشین بخون قبول میشی

رتبه پارسالم۳۸۰۰۰بوده یعنی امیدی هست😕

فقط اینو بهت بگم که این خانواده اگر اینجورین کلا هیچوقت قرار نیست از تو کامل راضی بشن فردا کنکورم بد ...

نه پزشکی رو راضین کاملا 

میگن ازاد هم اوردی میفرسایمت فقط انصراف بده

کاربری دست 98348نفره

کی تا 405 زندس که تو به فکر فرصت ترمیمشی من جای ت بودم یه لحظه دو دل نمیشدم بابا حوصله داری بخوای یه ...

اره خب درسته واقعا 

تو چیکار می‌کنی آخرش انصراف میدی؟نمیشه مرخصی بگیری؟

چه خوب واقعا من تهران مرکز آوردم اما خب قسمت نبود دیگ خخ

آره خب بعضی چیزا قسمته واقعا مخصوصا اون سن انتخاب رشته که ادم خیلی درست و غلط نمیدونه چیه

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن