2777
2789
عنوان

دانشجو پرستاریم تو فکر انصرافم چه کاری درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 2066 بازدید | 182 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای دندون تایم کمی مونده به نظرم

اگه از نظر سنی شرایط داری خب صبر کن روی دارو هم می تونی حساب کنی هم کوتاه مدت تره و اذیتای اینترنی و استاژری که تهش هیچ بشه رو نداره هم درامدش خوبه از این بابت که گفتی از نظر مالی اوکی هستی می تونی مجوز داروخونه بگیری در این حالت درامد جی پی در مقابلش مسخرست واقعا

اگه از نظر سنی شرایط داری خب صبر کن روی دارو هم می تونی حساب کنی هم کوتاه مدت تره و اذیتای اینترنی و ...

سنم کمه پارسال اولین کنکورم بود اما نمیخوام دیگه 405 تازه دانشگاه برم خیلی زیاد عقب میوفتم از همه چی

امسال میخونم دارو یا پزشکی اوردم میرم 

این چند وقت دارو میتونم؟ خیلی میترسم انصراف بدم و نتونم و دستم به هیج جا بند نباشه

کاربری دست 98348نفره

سنم کمه پارسال اولین کنکورم بود اما نمیخوام دیگه 405 تازه دانشگاه برم خیلی زیاد عقب میوفتم از همه چی ...

من واقعا نمی تونم نظری بدم خودت بهتر می دونی وقتی می گی یه ساله پزشکی رو اوکی می کنم دارو رو هم قطعا می تونی ولی دارو به شدددت درسای سختی داره من دوستم داروسازه از برادرم که پزشکه درساش سنگین تر بود واقعا

پزشکی رو یکی از همکارای خودم امسال 2000 شد تهران شمال اوکی کرد فکر کنم بتونی با این اوصاف

نمیدونم چی میخوام دندون دوست داشتم اما واقع بین باشم و از الانا شروع کنم خوندن نهایت پزشکی شهر دور ا ...

اگر علاقت به دندون زیاده فوقش یسال دیگه بمون پشت کنکور، ارزششو داره، چون پرستاری رو بری دیگه محاله بعداز اتمامش بری پزشکی. کنکور بعدی هم زمانش کمه درسته؟ فرصتی نداری، باید بذاری واسه کنکور بعدتری

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن هدف  ۵۵ گروه زرد