2777
2789
عنوان

دانشجو پرستاریم تو فکر انصرافم چه کاری درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 2066 بازدید | 182 پست
اره عزیزم منم همینو میگفتم متاسفانه پدرم زیر بار نرفت خیلی هزینه کرده بود برام منم نتونستم چیزی بگم ...

منم پدرم نمیذاشت این رشته برم،چقدر گریه کردم اخرم بدون رضایتش رفتم

البته از این ماجرا ۱۱ سال میگذره

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
ولشکن دختر بخدا پرستاری بدرد نمیخوره زحمت زیاد سب کاری و.. حقوق کم برو ارایشگری جای

وای نگو پس علاقم چی میشه

بعدش پریستیژ پرستاری کجا و ارایشگری کجا من راستش درامد چندان برام مهم نیس خانوادم ساپورتم میکنن اما از طرفی هم کی از رفاه بیشتر بدش میاد

کاربری دست 98348نفره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستام دوتاشون عمان هستن. به مهاجرت فکر نکن. شما کلا علاقه ای به پرستاری نداره دیگه چه فرقی داره ایر ...

تازه خیلی فرقشه نمیدونی بپرس 

تا میتونی دل به دست بیار دل شکستن هنر نیست...

وای نگو پس علاقم چی میشهبعدش پریستیژ پرستاری کجا و ارایشگری کجا من راستش درامد چندان برام مهم نیس خا ...

همون دگ الان فقط ارایشگری بخدا ارایشگاه سر کوچه ما شاگرد داره هنیشه پره نوبت نمیده ب کسی چ درامدی چ ماشینی بیا نگاه کن

اونوقت ی پرستار بدبخت هیچی

انصراف بده مجدد شانست را امتحان کن هیچی را از دست ندادی فوقش میای دوباره همین رشته .من حتی میگم ۴۰۴هم رشته پایین انتخاب نکن .تا ۱۴۰۵ به خودت فرصت بده.فیزیوتراپی هم به شدت توصیه میشه 

دوستام دوتاشون عمان هستن. به مهاجرت فکر نکن. شما کلا علاقه ای به پرستاری نداره دیگه چه فرقی داره ایر ...

میشه بگی چه مسیولیت هایی دارن پرستارای اونجا؟ 

نمیدونم حداقل میگم شاید دل به مهاجرت خوش کردم و همینو خوندم بعدم از ایران رفتم 

کاربری دست 98348نفره

خیلی پنجاه پنجاهه اسی واقعا موقعیت سختی داری ترمیم دو پایم داری از ی طرفم مجبوری انصراف بدی الانم یکم دیره ولی خب همه چی به خودت بستگی داره کاری نکن دوماه دیگه پشیمون بشی

میشه بگی چه مسیولیت هایی دارن پرستارای اونجا؟ نمیدونم حداقل میگم شاید دل به مهاجرت خوش کردم و همینو ...

هیچی شوهر من حراست بیمارستانه 

فقط اونجان بخیه ای بزنن سرمی امپولی تزریقی زیر نظر دکترن دگه با هزار تا اقا بالاسر شب کاری و ....