2777
2789
عنوان

دانشجو پرستاریم تو فکر انصرافم چه کاری درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1974 بازدید | 182 پست
وای نگو پس علاقم چی میشهبعدش پریستیژ پرستاری کجا و ارایشگری کجا من راستش درامد چندان برام مهم نیس خا ...

بخدا پرستیژ ارایشگرای مطرح از پرستار خیلی بیشتره

اینو اینجایی فهمیدم که واسه مراسم خواهرم چنتا بازدید عروس رفتم ارایشگاهای به نام. طرف تو یه روز ۱۵ تا عروس درست میکنه عروسی ۲۰ ۳۰ تومن درامدش ماهانه ۴ ۵ میلیارده

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دقیقا راحت طلب و نازنازیم

بعنوا ن کسی که کلا با اکثر رشته های پزشکی و علوم پزشکی اشنایی دارم پرستاری کار زیاد و حقوق کم .کار زیاد از این نظر که شیفت شب داره خیلی بده وگرنه اگر مثل کارندی توی ساعات اداری بود میشد یکجوری باهاش کنار اومد 

بخدا پرستیژ ارایشگرای مطرح از پرستار خیلی بیشترهاینو اینجایی فهمیدم که واسه مراسم خواهرم چنتا بازدید ...

دقیقا دقیقا بخدا چ احترامی چ پولی 

تا میتونی دل به دست بیار دل شکستن هنر نیست...

خیلی پنجاه پنجاهه اسی واقعا موقعیت سختی داری ترمیم دو پایم داری از ی طرفم مجبوری انصراف بدی الانم یک ...

عزیزم رو راست باش باهام 

به خودت بستگی داره و شانسیه نشد حرف

میرسونم به نظرت؟ اصلا تو باشی این کارو میکنی

کاربری دست 98348نفره

عزیزم رو راست باش باهام به خودت بستگی داره و شانسیه نشد حرفمیرسونم به نظرت؟ اصلا تو باشی این کارو می ...

اخرش سکته نکنی فقط🤣🤣🤣

تا میتونی دل به دست بیار دل شکستن هنر نیست...