2777
2789
عنوان

دانشجو پرستاریم تو فکر انصرافم چه کاری درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 2007 بازدید | 182 پست
وقت دیگه واسه دو دل بودن نیست وفکر کردن باید زودتر تصمیم بگیرم وگرنه به 404 نمیرسم اگه بخوام انصراف ...

ولشکن دختر بخدا پرستاری بدرد نمیخوره زحمت زیاد سب کاری و.. حقوق کم برو ارایشگری جای

تا میتونی دل به دست بیار دل شکستن هنر نیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان من بهداشت حرفه ای ام شوهرم پرستار، درامدمون یکیه با اینکه شوهرم اونهمه اضافه کاری میره، من اگه ...

اره عزیزم منم همینو میگفتم متاسفانه پدرم زیر بار نرفت خیلی هزینه کرده بود برام منم نتونستم چیزی بگم دیگه

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

کار درسته این عروس بشو بشین تو خونه شوهرت

من اصلا شخصیت تو خونه نشستن و حداقل الان ازدواج کردن رو ندارم 

سنم کمه و دلم ماجراجویی و امتحان کارای کختلف میخواد که بعدا حسرت نکشم که ای کاش فلان سال انصراف داده بودم و ...

کاربری دست 98348نفره

من پرستارم. بهت میگم پرستاری عشق میخواد. الان که دو دلی پس ببوس بذارش کنار برو سراغ یه راه دیگه

طرح حفاظت بیمارستان شمام هست به حجاب گیر بدن حراست

شوهر من هر روز بحث داره با این دانشجو ها طرح ها

من اصلا شخصیت تو خونه نشستن و حداقل الان ازدواج کردن رو ندارم سنم کمه و دلم ماجراجویی و امتحان کارای ...

ببین خواهر چ بخوای چ نخوای اخرش حسرته بنظرم زحمت نکشی براش راحتری بعدا خود دانی

طرح حفاظت بیمارستان شمام هست به حجاب گیر بدن حراستشوهر من هر روز بحث داره با این دانشجو ها طرح ها

قبلا هم بوده. حراست فقط همین کارا رو بلده. همراهی صداش بالا بره یا حتی اذیت کنه وایمیسته از دور نگاه میکنن

سنم کمه ترم اولم پارسال اولین کنکورم بود

ولشکن باو اینا فکر کردن ۳۰ ۴۰ سالته چرا پرستاری چرا پزشکی مد نظرت نیس خیلی احترام کارش از پرستار بهتره

قبلا هم بوده. حراست فقط همین کارا رو بلده. همراهی صداش بالا بره یا حتی اذیت کنه وایمیسته از دور نگاه ...

خب دگ نمبشه واقعا اونام‌گناه دارن