2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس تو فکر چی باشن؟

من تو فکر دشوییم 🥹

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

به اینش کاری ندارمرهبری که نتونه مردمشو از جنگ نجات بده و کشور رو با سیاست اداره کنه فقد لایق مرگه ش ...

درستش اینه که به اون مسئله توجه کنی چون اصلا قضیه  همینه. خداروشکر تا الان رهبر ایران تونسته جنگ رو  از کشور دور کنه این حرف من نیس حرف تحصیلی گران سیاسی بزرگ دنیاس.هر چند خیلی ها تو خود ایران نمیخان اینو قبول کنن مهم نیس چون این یک واقعیت هستش .اگه درایت رهبر نبود ایران موقع داعش به ویرانه تبدیل شده بود .

هفته پیش زلزله اومد زیاد نبود ولی مردم ریختن بیرون اینا هم گفتند پاشو سقف نریزه و...بزور منو بردن حا ...

مدال بدترین مادر دنیا تقدیم بهت خدایی😂

دیوونه کردی بچه هاتو   کنترل کن نزار خبر بخونن و با صحبت کردن بهشون اطمینان خاطر و ارامش بده

فعلا که واقعیت ها اینو نشون میده .در ضمن از نظر یه عده نیس از نظر اکثریت مردم دنیاهست.

بیچاره .یه گوسفندی هستی که از قصاباش دفاع میکنه .تو که تاحالا از روستاتون بیرون نرفتی لازم نکرده از طرف همه مردم دنیا نظر بدی 

بیچاره .یه گوسفندی هستی که از قصاباش دفاع میکنه .تو که تاحالا از روستاتون بیرون نرفتی لازم نکرده از ...

از حرفاتون ناراحت نمیشم وچون یه زمانی تفکراتی مثل شما داشتم ولی یه انفاق هایی  افتاد که باعث شد  به خودم بیام و برم دنبال تحقیق و مطالعه و الان هم کشورمو دوس دارم و هم رهبرمو.