2777
2789
خاله من هر جا میرفتن کمپ وپیکنیک حتی اگر وسط بیابون بود با خودش جارو میبرد می‌گفت تمیز باشه 🤣🤣🤣

وایییی😄😄😄😄

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

بگو چطوری خون مونو بشوریم!

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودتو به کوچه علی چپ نزن مالک ایران کیه؟مالک عراق کیه؟مالک لبنان کی بود؟ مالک سوریه کیه؟فلسطین کی بو ...

از نظر یه عده تنها مقصر آمریکا و اسرائیلن .انگار نه انگار که هیچ فرقی بین هیولاها نیست اونا خودشون چند طبقه زیر زمین مخفی میشن و مردمو میندازن جلو 

دقیقا من فقط استرس ام همینه یعنی راضیم تو زلزله و سیل و جنگ بمیرم ولی زنده بمونم چطوری خودمو جمع کنم ...

و از اونجایی ک شانس خیلی گل گلی زرت تو اون زمان ده روز مداوم پریود میشم🤣

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
خودتو به کوچه علی چپ نزن مالک ایران کیه؟مالک عراق کیه؟مالک لبنان کی بود؟ مالک سوریه کیه؟فلسطین کی بو ...

خودمو به کوچه علی چپ نزدم .مالک  خاورمیانه اگه مردم خودش بود یکی از اون سر دنیا نمیومد اینور دنیا برا کشت و کشتار وغارت.اینکه مردم اینجا رو به جون هم بیندازن تا هم بتونه از منابعشون استفاده کنه هم با فروش تسلیحات بر اونا برا خودش منبع درآمد بی پایان داشته باشن .مهد تمدن  همین خاورمیانه بود ولی الان اونا کاری کردن که ما خودمون ،خودمون رو انسان های عقب افتاده و بی پیشینه میدونیم و  اونا خودشون رو انسان های متمدن میدونن.

از نظر یه عده تنها مقصر آمریکا و اسرائیلن .انگار نه انگار که هیچ فرقی بین هیولاها نیست اونا خودشون چ ...

فعلا که  واقعیت ها اینو نشون میده .در ضمن از نظر یه عده نیس از نظر اکثریت مردم دنیاهست.

و از اونجایی ک شانس خیلی گل گلی زرت تو اون زمان ده روز مداوم پریود میشم🤣

دقیقا همینه.من استرس بگیرم،مسافرت برم،یکم آب و هوام عوض بشه سریع پریود میشم.جنگ که جای خود داره

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
خودمو به کوچه علی چپ نزدم .مالک خاورمیانه اگه مردم خودش بود یکی از اون سر دنیا نمیومد اینور دنیا بر ...

مردم یه نفرو به رهبری و رئیسی و کلا اقابالاسرخودشون دارن تو هر کشوری 

چطور کشورای اروپایی از این مشکلات پیش نمیاد 

چون خاورمیانه یه رهبر لایق نداره 

کسی که نمیتونه مردمشو تو رفاه نگه داره و گند بزنه به کشورش 

مردم چیکار میتونن بکن یا باید زیر موشک بمیرن یا مثل سگ زندگی کنن

جنگ فقط اسراییل با ایران نیست که .داخل شهرها تروریست وجود داره از اون نظر چی؟الان بچه ها رفتند تو نخ جنگ ازبس بازی جنگی مبکنند اصلا استرس ندارن فقط نگران مادروخواهر هستند