2777
2789
عنوان

پیرو تایپک خانمی که ده سال پیش دنیام بود

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 44 پست

آره خیلی بی محابا بهش توپیدن!به تاپیکاش که سر میزنی حس درست بودن تاپیک آخرش بهت القا میشه ولی یه عده خیلی بی رحمانه بهش توپیدن!یک درصد احتمال بدید درست باشه طرف از درد بهتون پناه آورده چقدر میتونید بی رحم باشید مثلا میخوایید ثابت کنید خیلی زرنگید!این زرنگی رو تو زندگی واقعی خودتون بکنید!یا شایدم مرد عاشق ندیدن آقا یه مرد اگه واقعا عاشق باشه خیلی سفت وسخت عاشق میشه!منو شوهرمم عاشقانه ازدواج کردیم الان بعد 13 سال شوهرم دقیقا مثل این آقاست میگه اگه ازدواج نمیکردیم دیگه هیچ وقت نمیتونستم فراموشت کنم وبا کس دیگه ای ازدواج کنم!تو رابطه این دوتا آقا عاشق بی جسارت بوده وخانم بی سیاست!آقا تو سن 24 سال پشتوانه مالی نداره که بخواد یکه وتنها در مقابل پدر بایسته اون ترسه نمیزاشته! خانمم باید صبر میکرد آقا به استقلال مالی برسه بعد بی توجه به مخالفت پدر ازدواج میکردن!البته آقا هم کم کاری کرده باید به خانم اطمینان میداد ومیخواست که براش صبر کنه!

اصلا ربطی به خانوم و اقاش نداره ی کاربری دیروز ولکن من نبود من هرچی جوابشو نمیدادم هرچی از دهنش درمی ...

درسته واقعا 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره خیلی بی محابا بهش توپیدن!به تاپیکاش که سر میزنی حس درست بودن تاپیک آخرش بهت القا میشه ولی یه عده ...

میشه دیگه انقد از این اتفاقا میوفته برا هر کسی ممکنه نشه به هر دلایلی 

انقد غیر قابل باور نیست 

ولی بعضیا انگار می‌خوان انتقام مردا رو تو نینی سایت بگیرن😂

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

میشه دیگه انقد از این اتفاقا میوفته برا هر کسی ممکنه نشه به هر دلایلی انقد غیر قابل باور نیست ولی بع ...

دقیقا خیلیا میخان لطمه هایی که از مردای دیگه تو زندگی واقعیشون خوردن رو اینجا تلافی کنن،،اینجوری فقط شان خودشون رو پایین میارن

اون تاپیکو ب هر کشوری نشون بدی بهت پناهندگی میدن!!!!این حجم از سادگی واقعا قابل باور نیست با ی اسم م ...

اگه غیر قابل باور هم بود نباید انقد شان مونو تو اجتماع بیاریم پایین با فوش و توهین

بعضی از خانوما تو این سایت دیگه شورشو دراوردن، ،کافیه بفهمن طرف مرد هست چنان بهش میتوپن که انگار قات ...

والا ملت معلوم نیس چشونه پارک بانوان براشون می سازن که مرد نیاد  هر کس دوست داشت بره حمله می کنن چرا پارک مخصوص بانوان ساختید مگه عهد قاجاره حالا انگار زیر تیغ گذاشتن که حتما برید پارک بانوان جای دیگه نرید 🤕🤒 اینجا  باز حمله می کنن چرا مردا می ان تو نی نی سایت ،خوب بیان چه اشکال داره این سایت شده تبادل نظر درمورد همه جی نظر می خوان ی وقتایی مردا بهتر می تونن کمک کنن 

دقیقا خیلیا میخان لطمه هایی که از مردای دیگه تو زندگی واقعیشون خوردن رو اینجا تلافی کنن،،اینجوری فقط ...

همین الان یه آقا گفت چرشونو خانوما نشون دادن تو مجازی بر خلاف اون چیزی که فک میکردیم 

خوب این یعنی برا خودمون بد میشه 

میشه دیگه انقد از این اتفاقا میوفته برا هر کسی ممکنه نشه به هر دلایلی انقد غیر قابل باور نیست ولی بع ...

باورم نکردن سکوت کنن حداقل طرفو به جنون نکشونن!اگه یک درصد فکر کنن پیش خودشون که شاید با حرف من حال بد این آدم چندین برابر بد بشه واتفاق بدی براش بیفته دین این آدم گردنه منه واین مصداق حق الناسه شاید خیلی تو حرف زدناشون مواظب باشن!

والا ملت معلوم نیس چشونه پارک بانوان براشون می سازن که مرد نیاد هر کس دوست داشت بره حمله می کنن چرا ...

دیگه وقتی خود سایت مجاز کرده ما نمی‌توانیم جلوشو بگیریم میایم 

همون طور که خانوما ممکنه سایتهای مخصوص مردان برن

باورم نکردن سکوت کنن حداقل طرفو به جنون نکشونن!اگه یک درصد فکر کنن پیش خودشون که شاید با حرف من حال ...

حالا من انقد تایپک فیک دیدن که همون جا معلوم میشه فیکه 

و توسط یه خانم زده شده 

چقدر لیلی به بالاش میزارن😂

حالا من انقد تایپک فیک دیدن که همون جا معلوم میشه فیکه و توسط یه خانم زده شده چقدر لیلی به بالاش میز ...

لیلی به لالاش

اگه غیر قابل باور هم بود نباید انقد شان مونو تو اجتماع بیاریم پایین با فوش و توهین

من تا اون حد نخوندم چند صفحه اولو خواندم فقط

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

حالا میدونین مشکل کجاست...خیلی از خانمهایی که شکست عشقی خوردن و الان از زندگی ناراضی هستن احتمالا درخواست بدن تا ببینن فرد مورد نظر خودشونه یا نه...من با خوندن تاپیک ایشون دقیقا این اومد ذهنم...میخواستم بگم آقا ادامه ندین تاپیک ببندین شاید ب ای خیلیا سوءتفاهم پیش بیاد

حالا میدونین مشکل کجاست...خیلی از خانمهایی که شکست عشقی خوردن و الان از زندگی ناراضی هستن احتمالا در ...

اره خوب این هم هست