2777
2789
عنوان

پیرو تایپک خانمی که ده سال پیش دنیام بود

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 44 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هیچوقت مرد خوب ندیدمولی کار ب اقایون ندارمربطی نداره بعضیا کلا جر جرو هستنمن تصمیمو فقط گرفتم هیچ ...

منم همین جوری فک میکنم  

کار بعضی از خانما واقعا معادلات ذنمو دگرگون کرد 

یعمی انقد بی ادب 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

دقیقا حالا یه خانم همین تایپک رو زده بود چقدر حلوا حلواش می‌کردند چقدر ازش دفاع میکردم

منم دقیقا حرف شمارو کامنت کردم اونجا بعضیا واقعا فاقد درک و شعورن

هرچی بیشتر میگذره بیشتر دلم میخواد ساکت باشم و در مورد هیچی با هیچکس حرف نزنم:) 

منم همین جوری فک میکنم کار بعضی از خانما واقعا معادلات ذنمو دگرگون کرد یعمی انقد بی ادب

اصلا ربطی به خانوم و اقاش نداره ی کاربری دیروز ولکن من نبود من هرچی جوابشو نمیدادم هرچی از دهنش درمیومد میگفت

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

دقیقا حالا یه خانم همین تایپک رو زده بود چقدر حلوا حلواش می‌کردند چقدر ازش دفاع میکردم

منم دقیقا حرف شمارو کامنت کردم اونجا بعضیا واقعا فاقد درک و شعورن

هرچی بیشتر میگذره بیشتر دلم میخواد ساکت باشم و در مورد هیچی با هیچکس حرف نزنم:) 

عنوانو خوندم ...چند وقتی پیش یه کاربر دیگه هم همینو نوشته بود ولی جوره دیگه ..چرا اخه نمیرن حواستگاری چرا وقتی عاشقن میدونن دیگه مثل اون نمیاد تو قلبشون با دنیا نمیجنگن ..اون کاربر میگفت شرایطم جوری نبود اون موقع ازدواج کنم ..ایشونم احتمالا یا شرایطی یا خانواده احازه ورود عشق ندادن ..

شک نکن فیکه

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

از وقتی خوندم دارم فک میکنم یعنی اگه رودرو همچین چیزی رو می‌شنیدم هم همین جوری صحبت میکردم 

یا چو پشت گوشی هست فک میکنن هر چیزی میتونن بگن

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

شک نکن فیکه

خوب اصلا فیک باشه 

انقد بد صحبت کردن داره ؟ 

شأن خودمونو داریم میترسم پایی تو جامعه من که خانم هستم با خودم گفتم ببین   خانوما جنبه ندارن 

بعضی از خانوما تو این سایت دیگه شورشو دراوردن، ،کافیه بفهمن طرف مرد هست چنان بهش میتوپن که انگار قاتل هفت جد وابادشون هست،،،والا استارتر خیلی حوصله داشت که حرف بدی بهشون نزد ،نمیدونم این همه مرد ستیزی از کجا نشات میگیره خوب ما تو جامعه هم با مردا سروکار داریم مگه بیرون تفکیک جنسیتی داریم که اینجا اینجوری گارد میگیرن

عنوانو خوندم ...چند وقتی پیش یه کاربر دیگه هم همینو نوشته بود ولی جوره دیگه ..چرا اخه نمیرن حواستگار ...

ما داشتیم تو فامیل 

انقد خانواده بهش گفتن به دردت نمیخوره که دیگه بیخیال شد الان ده ساله حسرت شده کارش

بعضی از خانوما تو این سایت دیگه شورشو دراوردن، ،کافیه بفهمن طرف مرد هست چنان بهش میتوپن که انگار قات ...

دقیقا👌👌

خوب اصلا فیک باشه انقد بد صحبت کردن داره ؟ شأن خودمونو داریم میترسم پایی تو جامعه من که خانم هستم با ...

عشقم اینجا سایت تبادل نظره

حالا من خودم مخالف بی ادبی ام

ولی قرار نیس هرکی تاپیک زد توسط همه تایید ش ک

ی عده موافقن ی عده مخالف

حالا ی سری هم نظرشونو اونجوری بیان میکنن دیگه

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم