بچها من کم کم باید اماده بشم برم بیمارستان بستری شم واسه زایمان...چون دردام شروع نشده هنوز... اولین تجربمه و خیلی هم استرس دارم جوری ک میلرزم خانومایی که طبیعی بودین تجربه هاتونو میگین لطفا...چی بخورم خوبه..خیلی سخته؟؟؟ میشه دووم اورد چجوریه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من توی زایمان زن داداشم همه لحظه ها کنارش بودم نگران نباش هی برات ماسک میذارن که توی اکسیژن ضد درد داره . هی کمرشو میمالیدم . باید سعی کنی تنفس شکمی داشته باشی بگه پرستارا بگی یادت میدن . نفس عمیق فراموش نشه خودتو سفت نکن شل بودن خیلی کمکت میکنه. درد داره مطمئنن من تجربه ندارم اما غیر قابل تحمل نیست . هر زمان حس کردی نفست داره سفت میشه داد بزن که خالی بشی. نگران نباش . من اون زمان برای شادی حضرت زهرا براش صلوات میفرستادم . اگه یادت بود ماهارو هم دعا کن
انشالله به سلامتی فارغ بشی....بیمارستان نزدیکه بهت ؟
اگر بیمارستان تو شهر زندگی خودت هست بزار درد هات شروع بشه و بیشتر بشه بعد برو زایشگاه...بدون درد بری بهت سخت میگذره...
با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️