2777
2789
عنوان

بنظرتون یعنی شوهرم داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 30 پست
خب دقیقا قبلا یبار ب روش اوردم پاک میکرد اینم احتمالا یادش رفته یا شاید عمدی برا که ببینه چک میکنم

نمی‌دونم والا چی بگم کاش مردا میدونستن با این کاراشون چ عذابی به ما میدن😔

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا 3 شبه نخوابیدم از فکر

می‌دونم خیلی سخته درکت میکنم ولی بخدا که ارزش نداره جز عذاب و استرس و فشار روحی چیزی برات نمی‌مونه 

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

دو حالت داره 

یا اون خیانت میکنه و تو اگه بفهمی طلاق میگیری که چه بهتر برو ببین جریان چی بوده 

یا اون خیانت میکنه و تو اگه بفهمی شرایط طلاق نداری پس بیخیال فرض رو بذار روی خیانت نکردن و بشین زندگیتو بکن و هی تو لونه زنبود چوب نکن😉 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
دو حالت داره یا اون خیانت میکنه و تو اگه بفهمی طلاق میگیری که چه بهتر برو ببین جریان چی بوده یا اون ...

بعضی وقتا میگم دست بردارم از چک کزدنش اگر خیانت میکنخ خداقطعا با مدرک و دلیل رسواش میکنخ دقیقا پارسال وقتی ک بیخیالش شدم وقتی ک دیگه چکش نمیکزدم و سپردم ب خدا تو خونه مچش را گرفتم 

بعضی وقتا میگم دست بردارم از چک کزدنش اگر خیانت میکنخ خداقطعا با مدرک و دلیل رسواش میکنخ دقیقا پارسا ...

اگه میخوای زندگی کنی پس لااقل روان خودتو مریض نکن 

برات مهم نباشه 

قبح قضیه رو نریز بذار فکر کنه تو نمیدونی اینجوری بیشتر بهت باج میده ازت میترسه 

بزرگترین ترس کسی که خیانت میکنه رسوا شدنه! حتی اگه خیانتش ثابت شد تو رسواش نکن بذار فکر کنه تو نمیدونی

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
اگه میخوای و میتونی طلاق بگیری پیگیر شو . اگه قراره مث بقیه فقط دخاره رو پیدا کنید و بپرید بهش پیگیر ...

دقیقا من شماره دخترارو پیدا میکردم و زنگ میزدم میگفتم من زنشم . یه روز بهم گفت به این دختر زنگ میزنی با بقیه میخوای چیکار کنی ؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

خانمها شما که این همه حساس وزود رنج هستید خیانت از جنس شماست

عجب ! البته اینم تقصیر همین زنای اینجاس ک بخاطر نداشتن استقلال مالی میچسبن به مرد هرزه و طدف مقابلشو گناهکار میدونن ! ولی خب یه سوال .. اگه یه روز زنت خیانت کنه میگی زنم خیانت نکرد خیانت از همجنس خودم بود ؟!! امیدوارم تو این موقعیت قرار بگیری ک اونجا هم مقصر رو همجنس خودت بدونی و برا زن خراب فرش قرمز پهن کنی . حد یاوه گویانی مث تو هست . الانم بجای چرخیدن تو ستیت بارداری برو دنبال کار و پول دراوردن ک همین خودش خیانته بچه جان

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
ای بابااخرش چی شد

آخرش عاشق یه زن متاهل شد که با هم رابطه داشتن . و من جدا شدم اون زن هم چند ماه بعد از شوهرش جدا شد و اینا با هم ازدواج کردن ولی بیشتر از چند ماه نتونستن با هم زندگی کنن و جدا شدن همینقدر مسخره ولی هنوزم همون آشغالیه که بود آدم نشده

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️